Fonott lófarok, ha már unod a sima copfot (Lépésről lépésre)

Muzsik Edina
Írta: ,
Fonott lófarok, ha már unod a sima copfot (Lépésről lépésre)

Egy kis fonással a legegyszerűbb frizurát is könnyen feldobhatod, ráadásul a végeredmény szinte minden alkalomra tökéletes lesz. Most arra mutatok egy egyszerű trükköt, hogy a sima lófarkat hogyan tudod pillanatok alatt felturbózni egy fonat segítségével. Ezek után biztos unalmasnak fogod már találni a sima copfot! :)

Fogd oldalra

Ezt a frizurát egyenes, és alaposan átfésült hajból lehet a legkönnyebben elkészíteni. Fontos, hogy sehol se maradjon csomós rész!

Az első lépéssel egész biztosan nem lesz gondod, csupán el kell választanod a hajadat hátul, ahogy a képen is látod, és a nagyobb részt feszesen össze kell fognod oldalt egy hajgumival.

Akkor lesz a legkönnyebb a dolgod, ha elöl készítesz egy oldalválasztékot, amit aztán ferdén átvezetsz a fejeden, egészen a füled vonaláig.

Kezdd el fonni

Most jön a frizura legbonyolultabb része, a parkettafonás, de ez ne rettentsen el egy cseppet sem! Igazából ez csak akkor okozhat gondot, ha nem látod pontosan, mit csinálsz.

Ebben a lépésben a kettéválasztott haj másik felét kell befonnod: tükör segítségével könnyen végigkövetheted a néhány centin átívelő fonást.

Csak négy-öt átfordításra lesz szükség!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!