5 dolog, amit a fodrászod sosem mond el neked – Pedig jó, ha tudod őket

Szirák Viki
Írta: ,

Egy új frizurától akár új embernek is érezheted magad, magabiztosabb leszel, és még a közérzeted is jobb lesz. De azért van pár dolog, amit érdemes elolvasnod a hajvágással kapcsolatban – és a fodrászod is örülne annak, ha tudnál ezekről. Még akkor is, ha ő saját maga nem mondja neked.

Talán nem is tudtad, de amikor egy fodrász hibát követ el a hajadon, bevet egy apró trükköt, amit te magad észre sem veszel.

Tegyük fel, hogy ombre hajra vágytál, és az átmenet nem sikerült jól, vagy a vágás nem lett tökéletes.

Ilyenkor ahelyett, hogy egyenesre kivasalná a tincseidet, inkább begöndöríti, a hullámok ugyanis jól elfedik a különféle hibákat.

Az átmenet problémája nem olyan feltűnő így, és a hajad hossza sem, hiszen a göndör tincsek miatt amúgy is rövidebb lesz.

Láttál egy nagyon klassz frizurát a neten, és eldöntötted, hogy neked is olyan haj kell, csak egy kicsit rövidebb változatban? Akkor valószínűleg már lementetted a telefonodba a képet, és azzal együtt indulsz a fodrászodhoz.

Azonban érdemes előtte lementened néhány olyan frizuráról készült fotót is, amilyet semmiképp sem akarsz.

Hiszen mindenkinek mást jelenti a „kicsit rövidebb"”, és ha a végén a füledig ér a hajad, miközben te vállig érőre gondoltál, csalódottan fogsz kimenni a szalonból.

Érdemes pontosítanod, hogy elkerüljétek a kellemetlen helyzeteket.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!