A legjobb frizuratippek, ami éveket fiatalít rajtad

Szirák Viki
Írta: ,
A legjobb frizuratippek, ami éveket fiatalít rajtad

A frizurád óriási szerepet játszik abban, mennyi idősnek nézel ki. Míg a 20-as éveid elején ez nem igazán fontos számodra, addig egy bizonyos kor felett már valószínűleg te is igyekszel minél fiatalabbnak látszani. A jól megválasztott hajszínnel, stílussal pedig akár 10 évet is letagadhatsz!

Talán nem is gondolnád, de van egy frizura fazon, ami kortól, arcformától és személytől függetlenül nagyjából majdnem mindenkinek jól áll.

Ez pedig nem más, mint a vállig érő hosszúságú haj!

A híres színésznők, énekesnők és modellek egyaránt előszeretettel választják ezt a fazont, hiszen mindegy, hogy hullámosak vagy egyenesek a tincseid alapjáraton, ennek a hosszúságnak ezek egyaránt jól állnak.

Kevesebb időt vesz igénybe így a reggeli készülődés, mint a hosszabb haj esetében (sőt, sok esetben még a rövidebbnél is, hiszen nem kell beszárítani), így érdemes esélyt adnod neki!

Az sem mindegy, hogyan hordod a hajad, ha kevesebb időd jut a készülődésre.

Amennyiben kényelmesebb számodra a konty a munkahelyeden, úgy érdemes egy kis trükköt beiktatnod.

A teljesen hátrafésült, szorosan feltűzött konty ugyanis nem igazán előnyös, mivel azonnal felhívja a figyelmet az arcod hibáira és a hajvonal átalakulására.

A legjobb, ha egy kicsit lazábbra veszed a fazont. Amikor kontyot készítesz, mindig hagyj egy-két tincset elől lelógni, hogy keretbe foglalják az arcod. Ez sokkal nőiesebb és lágyabb, ráadásul kevésbé emeli ki a bőrhibákat is.

Ugyanez igaz egyébként a lófarokra is: ne fent, hanem lent a tarkódnál kösd össze a hajad, és hagyj egy-két tincset szabadon az arcodnál.

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató