Felnyírva kérem! – A frizura, amit imádni fogsz a nyáron

Kerekes Vivien
Írta: ,
Felnyírva kérem! – A frizura, amit imádni fogsz a nyáron

A frizura trendek szélsebesen jönnek-mennek: egyszer még a hosszú, barna fürtök a legnépszerűbbek, majd hirtelen a rövid, szőke haj veszi át a vezetést, ezekkel pedig szinte lehetetlen lépést tartani. Persze nem is kell, hiszen valószínűleg te is csak azt próbálod ki magadon, ami tényleg közel áll a stílusodhoz. Ha mostanában fontolgatsz egy kis frizura frissítést, de választani már nem igazán tudsz, mutatunk egy különleges (és nagyon vagány) ötletet, ami nyáron különösen praktikus viselet!

Egyedülállóan feltűnő Kép forrása: Instagram/salonestique

Ezt a mintát kifejezetten azoknak érdemes kipróbálni, akik nem riadnak vissza az újdonságoktól, és imádnak a középpontban lenni – hiszen egy ilyen frizurával lehetetlen észrevétlennek maradni.

Jó hír, hogy széleskörű palettából válogathatsz: nonfiguratív vagy geometrikus vonalaktól kezdve akár a szívecskés mintáig. Csak egy elképzelésre és egy ügyes kezű fodrászra van szükséged, és már kezdődhet is a teljes körű átalakítás. Ráadásul tudod, mit mondanak; időnként muszáj levágatnod a frizurádból, hogy a hajszálaid megerősödjenek, ezt pedig miért ne kombinálhatnád egy extrémebb stílussal?

Hajborzoló számok Kép forrása: unique-hairstyle.com

Az a jó ebben a felnyírt frizurában, hogy egy sima copfot is képes feldobni, és bármikor el tudod rejteni, ha úgy tartja kedved.

Egy brit fodrász nemrég készített egy felmérést azzal kapcsolatban, hogy a nők átlagosan hányszor változtatják meg a frizurájukat életük során.

Az eredmény szerint 104 alkalommal próbálunk ki valami újat, és évente körülbelül kétszer festjük be vagy vágatjuk le a hajunkat – leginkább azért, mert megunjuk a régit. Ezek alapján bőven belefér, ha felfrissíted a frizurádat, például ezzel a különleges trenddel!

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján