Felnyírva kérem! – Íme a frizura, amit imádni fogsz a nyáron

Írta: ,

A frizura trendek szélsebesen jönnek-mennek: egyszer még a hosszú, barna fürtök a legnépszerűbbek, majd hirtelen a rövid, szőke haj veszi át a vezetést, ezekkel pedig szinte lehetetlen lépést tartani. Persze nem is kell, hiszen valószínűleg te is csak azt próbálod ki magadon, ami tényleg közel áll a stílusodhoz. Ha mostanában fontolgatsz egy kis frizura frissítést, de választani már nem igazán tudsz, mutatunk egy különleges (és nagyon vagány) ötletet, ami nyáron különösen praktikus viselet!

Nőies és vagány Kép forrása: Instagram/undercutfeed

1/5 Nőies és vagány

Biztosan te is emlékszel még, amikor a lányok sorra ültek bele a fodrászszékbe, hogy lenyírassák a hajuk jobb vagy bal oldalát. A trend azóta már kikerült a reflektorfényből, de nemrég megérkezett legújabb rokona: a nyak-dizájn.

Ha unod a hétköznapi, összefogott hajat, ezzel a stílussal most feldobhatod egy kicsit: lényegében annyit jelent, hogy egy általad kiválasztott mintát belenyíratsz hátul a frizurádba. Az sem gond, ha nem szereted az extrém vonalakat  – egy ehhez hasonló lágy minta egyszerre nőies, mégis hihetetlenül egyedi!

Egyedülállóan feltűnő Kép forrása: Instagram/salonestique

2/5 Egyedülállóan feltűnő

Ezt a mintát kifejezetten azoknak érdemes kipróbálni, akik nem riadnak vissza az újdonságoktól, és imádnak a középpontban lenni – hiszen egy ilyen frizurával lehetetlen észrevétlennek maradni.

Jó hír, hogy széleskörű palettából válogathatsz: nonfiguratív vagy geometrikus vonalaktól kezdve akár a szívecskés mintáig. Csak egy elképzelésre és egy ügyes kezű fodrászra van szükséged, és már kezdődhet is a teljes körű átalakítás.

Ráadásul tudod, mit mondanak; időnként muszáj levágatnod a frizurádból, hogy a hajszálaid megerősödjenek, ezt pedig miért ne kombinálhatnád egy extrémebb stílussal?

3/5 Színek kombinánciója

Színes frizura azoknak, akik legalább ennyire színes egyéniségek! Gondolj csak bele, milyen látványosan mutatna rajtad ez az árnyalat, egy rövidebbre nyírt hajvonallal a nyakadnál.

Ha a munkahelyeden nem néznének rád ferde szemmel, miért ne próbálhatnál ki egy ilyen pasztell színt a hajadon? Ráadásul ha színezővel csináltatod, a lenövés miatt sem kell aggódnod.

Hajborzoló számok Kép forrása: unique-hairstyle.com

4/5 Hajborzoló számok

Az a jó ebben a felnyírt frizurában, hogy egy sima copfot is képes feldobni, és bármikor el tudod rejteni, ha úgy tartja kedved.

Egy brit fodrász nemrég készített egy felmérést azzal kapcsolatban, hogy a nők átlagosan hányszor változtatják meg a frizurájukat életük során.

Az eredmény szerint 104 alkalommal próbálunk ki valami újat, és évente körülbelül kétszer festjük be vagy vágatjuk le a hajunkat – leginkább azért, mert megunjuk a régit. Ezek alapján bőven belefér, ha felfrissíted a frizurádat, például ezzel a különleges trenddel!

5/5 Tetoválásnál kötelező

Ha a nyakadon vagy a füled mögött van tetoválásod, ez a frizura szuperül kiemeli majd.

Mi teljesen odavagyunk ezért a trendért, hiszen egyszerre vagány és egyedi, ráadásul így a szellő is könnyebben lehűt a melegebb időben.