Felnyírva kérem! – Íme a frizura, amit imádni fogsz a nyáron

Kerekes Vivien
Írta: ,
Felnyírva kérem! – Íme a frizura, amit imádni fogsz a nyáron

A frizura trendek szélsebesen jönnek-mennek: egyszer még a hosszú, barna fürtök a legnépszerűbbek, majd hirtelen a rövid, szőke haj veszi át a vezetést, ezekkel pedig szinte lehetetlen lépést tartani. Persze nem is kell, hiszen valószínűleg te is csak azt próbálod ki magadon, ami tényleg közel áll a stílusodhoz. Ha mostanában fontolgatsz egy kis frizura frissítést, de választani már nem igazán tudsz, mutatunk egy különleges (és nagyon vagány) ötletet, ami nyáron különösen praktikus viselet!

Nőies és vagány Kép forrása: Instagram/undercutfeed

Biztosan te is emlékszel még, amikor a lányok sorra ültek bele a fodrászszékbe, hogy lenyírassák a hajuk jobb vagy bal oldalát. A trend azóta már kikerült a reflektorfényből, de nemrég megérkezett legújabb rokona: a nyak-dizájn.

Ha unod a hétköznapi, összefogott hajat, ezzel a stílussal most feldobhatod egy kicsit: lényegében annyit jelent, hogy egy általad kiválasztott mintát belenyíratsz hátul a frizurádba. Az sem gond, ha nem szereted az extrém vonalakat  – egy ehhez hasonló lágy minta egyszerre nőies, mégis hihetetlenül egyedi!

Egyedülállóan feltűnő Kép forrása: Instagram/salonestique

Ezt a mintát kifejezetten azoknak érdemes kipróbálni, akik nem riadnak vissza az újdonságoktól, és imádnak a középpontban lenni – hiszen egy ilyen frizurával lehetetlen észrevétlennek maradni.

Jó hír, hogy széleskörű palettából válogathatsz: nonfiguratív vagy geometrikus vonalaktól kezdve akár a szívecskés mintáig. Csak egy elképzelésre és egy ügyes kezű fodrászra van szükséged, és már kezdődhet is a teljes körű átalakítás.

Ráadásul tudod, mit mondanak; időnként muszáj levágatnod a frizurádból, hogy a hajszálaid megerősödjenek, ezt pedig miért ne kombinálhatnád egy extrémebb stílussal?

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!