A félig leengedett hajfazonok, amiket te is bármikor megcsinálhatsz magadnak

Pölz Kitti
Írta: ,
A félig leengedett hajfazonok, amiket te is bármikor megcsinálhatsz magadnak

Talán akkor a legnehezebb belőni a frizuránkat és tökéletes megjelenést varázsolni magunknak, amikor csak félig engedjük le a hajunkat, hiszen gondolj bele: a frissen mosott hajat leengedjük, a mosásra várót pedig feltűzzük. De mi van akkor, amikor a kettő között lebegünk, és mégis szeretnénk valami extrát, elegánsat és nőieset kihozni a hajunkból? Olyankor jöhetnek ezek a fazonok, amik nemcsak elképesztően gyönyörűek és egyediek, de minden viselethez jól állnak! Legközelebb próbáld ki valamelyiket, amikor két hajmosás között leszel!

Van az a kócossági szint, amit nemcsak a pasik imádnak rajtunk, de mi is imádjuk magunkon – ez a frizura pedig tökéletesen hozza azt, amit kell!

Engedd le az egész hajad és fogd fel az egyharmadát vagy a felét, csinálj belőle egy laza kontyot (ne aggódj, ha kilógnak a szálak ide-oda, ettől olyan szexi ez a viselet) és szedegess még ki tincseket a kócos hatásért!

Tipp: érdemes hajfixálóval picit áttapogatni a hajadat, ha kész – így egész nap tartós és mégis teljesen természetes lesz majd.

Ha rövid a hajad, sőt, ha még frufrud is van, nem fogod megunni ezt a fazont: nemcsak egyedi és nőies, de sportos cuccokhoz és elegáns estélyikhez is tökéletes választás!

Fejkendőkkel és hajpántokkal feldobva pedig még extravagánsabb!

Tipp: ha valami nagyon illik ehhez a frizurához, az a nagy karikafülbevaló. Szerezz be egy pár arany- vagy ezüstszínű, kifejezetten szemrevaló, extra méretű karikát!