Félig leengedett frizurák, amiket te is bármikor elkészíthetsz magadnak

Pölz Kitti
Írta: ,
Félig leengedett frizurák, amiket te is bármikor elkészíthetsz magadnak

Talán akkor a legnehezebb belőni a frizuránkat és tökéletes megjelenést varázsolni magunknak, amikor csak félig engedjük le a hajunkat, hiszen gondolj bele: a frissen mosott hajat leengedjük, a mosásra várót pedig feltűzzük. De mi van akkor, amikor a kettő között lebegünk, és mégis szeretnénk valami extrát, elegánsat és nőieset kihozni a hajunkból? Olyankor jöhetnek ezek a fazonok, amik nemcsak elképesztően gyönyörűek és egyediek, de minden viselethez jól állnak! Legközelebb próbáld ki valamelyiket, amikor két hajmosás között leszel!

Biztosan te is találkoztál már ezzel a hajtrenddel, valószínűleg nyáron, a fesztiválszezonban – de miért ne lehetne ősszel vagy télen is egy kicsit extravagánsabb a megjelenésed?

Csak fogd fel a hajadat két oldalsó kontyba, és engedd le a maradékot, esetleg vasald vagy göndörítsd át – tökéletes és szexi viselet!

Tipp: ha még több időd akad a készülődésre, fond be a két kontyod közötti részt – még jobban feldobja majd a frizurád!

Ha szereted az arcodat teljesen megmutató, feszes és nem kócolódó megoldásokat, fogd fel a hajad felét a fejed tetejére!

Ez a megoldás optikailag kicsit hosszítja az arcod, így kerekebb arcforma esetén kifejezetten érdemes kipróbálni – de szinte mindenkinek jól áll.

Tipp: ha még különlegesebbé varázsolnád ezt a fazont, szedj ki mindkét oldalról egy-egy tincset és göndörítsd be őket, meglátod, imádni fogod a végeredményt!

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra