5+1 félig leengedett frizura, amit te is bármikor könnyen elkészíthetsz magadnak

Pölz Kitti
Írta: ,
5+1 félig leengedett frizura, amit te is bármikor könnyen elkészíthetsz magadnak

Talán akkor a legnehezebb belőni a frizuránkat és tökéletes megjelenést varázsolni magunknak, amikor csak félig engedjük le a hajunkat, hiszen gondolj bele: a frissen mosott hajat leengedjük, a mosásra várót pedig feltűzzük. De mi van akkor, amikor a kettő között lebegünk, és mégis szeretnénk valami extrát, elegánsat és nőieset kihozni a hajunkból? Olyankor jöhetnek ezek a fazonok, amik nemcsak elképesztően gyönyörűek és egyediek, de minden viselethez jól állnak! Legközelebb próbáld ki valamelyiket, amikor két hajmosás között leszel!

Biztosan te is találkoztál már ezzel a hajtrenddel, valószínűleg nyáron, a fesztiválszezonban – de miért ne lehetne ősszel vagy télen is egy kicsit extravagánsabb a megjelenésed?

Csak fogd fel a hajadat két oldalsó kontyba, és engedd le a maradékot, esetleg vasald vagy göndörítsd át – tökéletes és szexi viselet!

Tipp: ha még több időd akad a készülődésre, fond be a két kontyod közötti részt – még jobban feldobja majd a frizurád!

Ha rövid a hajad, sőt, ha még frufrud is van, nem fogod megunni ezt a fazont: nemcsak egyedi és nőies, de sportos cuccokhoz és elegáns estélyikhez is tökéletes választás!

Fejkendőkkel és hajpántokkal feldobva pedig még extravagánsabb!

Tipp: ha valami nagyon illik ehhez a frizurához, az a nagy karikafülbevaló. Szerezz be egy pár arany- vagy ezüstszínű, kifejezetten szemrevaló, extra méretű karikát!

 

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató