Fejek fognak forogni utánad! 6 sikkes frizura hajpánttal

Bodnár Alexa
Írta: ,

Akár hosszabb, akár rövidebb a hajad, a hajpánt szuper kiegészítője lehet a frizurádnak most, amikor a jóidőnek köszönhetően végre már nem kell állandóan sapkát hordanunk. Mutatunk neked néhány nagyszerű hajpántos frizuraötletet, az egyszerűek és a bonyolultabbak közül egyaránt, amelyekkel néhány perc alatt irigylésre méltó lehet a megjelenésed.

Félkonty Kép forrása: brightside.me

Maximum 5 percre lesz szükséged ahhoz, hogy egy ilyen elképesztő hajpántos frizurát készíts magadnak, amelyhez először meg kell kicsit tupíroznod a hajtöveidet, majd egy vékony, gumis hajpántot ráhúznod.

Elől hagyj szabadon néhány tincset a hajadból, hátul pedig csavard fel egy nag csigába a lelógó részeket, majd a hajvégeidet bújtasd be a hajpánt gumis része alá.

Ezután csak el kell igazgatnod a hajadat, és néhány hullámcsattal rögzítened, ha nem érzed kellően stabilnak.

Amazonhercegnő Kép forrása: prettydesigns.com

Számunkra egy amazonhercegnő hajviseletét juttatja az eszünkbe a következő frizura, amely elkészítéséhez első lépésként be kell kicsit lokniznod a hajadat, majd feltúpírozni a töveket, és ráhúznod egy gumis hajpántot.

Ezután mindkét oldalról, a pánt alól válasz le két-két hajtincset, és ezeket kívülről befelé haladva, a pánt feléig csavard rá a gumis részre.

Ha mind a négy tincset feltekerted, kész is van a frizurád.