Fejek fognak forogni utánad! 6 sikkes frizura hajpánttal

Írta: ,

Akár hosszabb, akár rövidebb a hajad, a hajpánt szuper kiegészítője lehet a frizurádnak most, amikor a jóidőnek köszönhetően végre már nem kell állandóan sapkát hordanunk. Mutatunk neked néhány nagyszerű hajpántos frizuraötletet, az egyszerűek és a bonyolultabbak közül egyaránt, amelyekkel néhány perc alatt irigylésre méltó lehet a megjelenésed.

Félkonty Kép forrása: brightside.me

1/6 Félkonty

Maximum 5 percre lesz szükséged ahhoz, hogy egy ilyen elképesztő hajpántos frizurát készíts magadnak, amelyhez először meg kell kicsit tupíroznod a hajtöveidet, majd egy vékony, gumis hajpántot ráhúznod.

Elől hagyj szabadon néhány tincset a hajadból, hátul pedig csavard fel egy nag csigába a lelógó részeket, majd a hajvégeidet bújtasd be a hajpánt gumis része alá.

Ezután csak el kell igazgatnod a hajadat, és néhány hullámcsattal rögzítened, ha nem érzed kellően stabilnak.

Amazonhercegnő Kép forrása: prettydesigns.com

2/6 Amazonhercegnő

Számunkra egy amazonhercegnő hajviseletét juttatja az eszünkbe a következő frizura, amely elkészítéséhez első lépésként be kell kicsit lokniznod a hajadat, majd feltúpírozni a töveket, és ráhúznod egy gumis hajpántot.

Ezután mindkét oldalról, a pánt alól válasz le két-két hajtincset, és ezeket kívülről befelé haladva, a pánt feléig csavard rá a gumis részre.

Ha mind a négy tincset feltekerted, kész is van a frizurád.

Hajperec Kép forrása: abeautifulmess.stfi.re

3/6 Hajperec

A következő frizurát elkészítheted egy vékonyabb, gumis hajpánttal, de akár egy díszesebb darabbal is, amelynek megkötős a hátsó része.

A tövek tupírozása után tedd fel a hajpántot a fejedre, majd két oldalról válassz le egyesével tincseket, és ezeket tűrd vissza a pánt alá.

Ha végigértél, egy kicsit huzigáld meg a visszatűrt tincseket, hogy minél dúsabbnak tűnjenek majd.

Indián mintára Kép forrása: gofeminin.de

4/6 Indián mintára

Ha nem szeretnél sokat bíbelődni a frizuráddal, mégis szeretnél egy látványos és trendi eredményt, hajtsd le a fejed, hajkefével fésüld át a fejtetődtől a végekig haladva a hajadat, majd dobd hátra a fürtjeidet.

Ezután középen válaszd ketté a hajadat, és készíts két dús, laza fonatot.

Ha elkészültél, egy megkötős hajpántra lesz csak szükséged, amellyel ékesítheted a frizurádat.

Elbűvölő konty Kép forrása: bloom.com

5/6 Elbűvölő konty

A kócos, fészek hatású kontyot is teheted még extrábbá, mint ahogy az átlagos napokon viseled, ehhez csupán egy vékony, gumis, díszes hajpántra lesz szükséged, de a szalaggal megkötős változatot is tudod alkalmazni.

Ha elkészültél a konttyal, kócold össze minél jobban, majd csavard köré a hajpántot.

Nagyjából 2 perc elég ahhoz, hogy ez a frizura elkészüljön, de ehhez képest csodálatos lesz a végeredmény.

Féloldalas Kép forrása: etsy.com

6/6 Féloldalas

Ha nem szeretnél sokat vacakolni a reggeli frizuráddal, vásárolj egy olyan hajpántot, amelynek csak az egyik oldala dekorált.

Ezután előröl válassz le egy nagyobb tincset a hajadból, csavard meg pár alkalommal, majd rögzítsd a hajpánttal.

Pofon egyszerű, szupergyors, mégis nagyon látványos frizura.