Ezek lesznek az idei ősz legnagyobb hajtrendjei

Írta: ,

Hamarosan beköszönt az ősz, és meghozza magával a legújabb trendeket. Most megmutatjuk, hogy melyik frizurák késztetnek majd arra a következő szezonban, hogy garantáltan felkeresd a fodrászodat!

Ha szőke, akkor „vajszőke” Kép forrása: refinery29.com

1/8 Ha szőke, akkor „vajszőke”

Ebben a szezonban búcsút intünk a hamvas szőkének, ugyanis egy sokkal finomabb és melegebb árnyalata fogja uralni a trendet.

Ha te is szőke vagy, akkor tudod, hogy nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt ezen a színpalettán, hiszen könnyen átmehet az aranyszőke a nem túlságosan kedvelt „csibesárga” árnyalatba, ezért, ha úgy döntesz kipróbálod a szőke melegebb árnyalatát, akkor mindenképpen szerezz be pár tubus hamvasító sampont.

Écaille – a tökéletes átmenet Kép forrása: bpositive.blogs.elle.es

2/8 Écaille – a tökéletes átmenet

Ha számodra túl drámai volt az ombre éles átmenete, akkor az idei trend neked fog kedvezni az écaille technikával.

A tavalyi hideg szőke – sötét hajtő kombinációt felváltja a lágyabb karamell szőke és melegebb barna árnyalat, amivel így sokkal finomabb hatást lehet elérni, ráadásul a hajad végét sem fogja roncsolni az erős szőkítés.

Rose gold Kép forrása: wethepeoplestyle.com

3/8 Rose gold

A rose gold az idei divatpaletta élére került, minden területen.

Ha idén ősszel szívesen bevállalnál egy kicsit merészebb hajszínt, akkor ez lesz számodra a tökéletes választás.

Nem túl hivalkodó, mégis egyedi!

Balayage őrület Kép forrása: pophaircuts.com

4/8 Balayage őrület

Ez a Hollywoodban is közkedvelt hajtrend idén is folytatódik, a nők ugyanis megőrülnek érte! Azt azonban fontos tudnod, hogy ezt a technikát nehéz jól elkészíteni, ezért mindenképpen keress fel egy megbízható szakembert, aki profi ebben.

A jól elkészített balayage hajon ugyanis alig vehetőek észre a melírcsíkok, mert annyira finom az átmenet a két szín között.

Remek választás, ha épp csak egy kis változásra vágysz!

Cukorkaszínű hajkorona Kép forrása: lookbook.nu

5/8 Cukorkaszínű hajkorona

Kijelenthetjük, hogy a pasztell őrület folytatódik, ami igazán egyedi külsőt eredményez. Fontos, hogy ha ilyen színt választasz, akkor megfelelően ápold a hajadat, mert bizony nem első festésre éritek el a tökéletes árnyalatot a fodrászoddal, közben pedig sok kémiai folyamaton kell keresztülmennie szegény hajadnak. Tehát ne spórolj a hajpakolással!

Viseld magabiztosan ezeket a cukorkaszíneket, mert biztos, hogy mindenkinek felkelted majd a figyelmét. Hétköznapokban, a munkahelyedre válassz szolidabb ruházatot, mert ez a szín minden szettedhez merész kiegészítőül szolgál, de ha erre ügyelsz, akkor továbbra is tökéletes lesz munkahelyi megjelenésed.

A szürke újabb 50 árnyalata Kép forrása: blog.urbanoutfitters.com

6/8 A szürke újabb 50 árnyalata

Sokan nem értették tavaly, hogy fiatal lányok miért festik be szürkére a hajukat, de azt kell mondjuk, van benne valami, amiért a mi érdeklődésünket is felkeltette!

Igaz, hogy nagyon öregítheti az amúgy fiatal külsőt, de ha a ruháiddal ellensúlyozod ezt a komorságot, akkor nem lesz fáradt az összhatás!

Neohippi haj Kép forrása: tessa-barton.blogspot.com

7/8 Neohippi haj

Idén szinte mindenhol visszaköszön majd a hippi stílus, ami nagy mázli, ha nem szereted órákig igazgatni a hajadat, ugyanis a kócos tincsek ismét divatba jönnek.

Na nem arról van szó, hogy kidobhatod  az összes fésűdet, de tény, hogy nem kell annyit bajlódnod a hajvasalással.

Ahhoz, hogy ne tűnjön igénytelennek a külsőd, először inkább jól fésülködj, majd tupírozd fel picit a hajad, amivel elérheted a „sikkes kócos” külsőt.

Cuivre, azaz rézvörös Kép forrása: aclotheshorse.co.uk

8/8 Cuivre, azaz rézvörös

Ez az intenzív szín annyira ragyog és csillog, hogy teljesen odáig vagyunk érte.

Nagyon jól megy hozzá a zöld összes árnyalata, ezért ha neked is rézvörös a hajad, akkor viseld mellé bátran.

Annyira különleges és nőies – nem csoda, hogy a pasik is megőrülnek a vörös hajú nőkért!