5 elragadó frizura ötlet a francia hölgyektől

Bodnár Alexa
Írta: ,
5 elragadó frizura ötlet a francia hölgyektől

A francia nőket rengeteg dolog miatt lehet irigyelni: fantasztikus stílusukért, alakjukért, vagy akár azért, hogy a világ egyik legromantikusabb országában élnek. De ahelyett, hogy féltékeny lennél rájuk, érdemes inkább egy-két trükköt ellesni tőlük, és tanulni a páratlan ízlésüket. Cikkünkben néhány frizuraötletet csentünk el a francia hölgyektől, és ezeket megmutatjuk neked, hogy te is inspirálódhass!

A lob, azaz a longbob az egyik legtrendibb hajviselet az idén, és ezt a francia hölgyek is tudják.

Ezt a frizurát nem csak decens módon, az irodában lehet megfelelően viselni, hiszen annak ellenére, hogy rövidebb hajhosszról van szó, számos lehetőséget rejt magában.

A lob lehet igazán vadóc és szexi is, csupán kócos hatásúvá kell varázsolnod, amelyet egy nagyobb körkefe segítségével érhetsz el.

Plusz tipp a francia nőktől: a balayage hatású, világosabb hajvégek.

Ahogy azt már mondtuk, a klasszikus ombre már eléggé elcsépeltté kezd válni, de a francia nőktől lophatunk egy klassz tippet, amely vállig, kulcscsontig érő hajban mutat igazán jól.

A mármár feketének ható csokoládébarna alapszínű hajtöveket érdemes az egészen világos, helyenként szinte hidrogénszőke hajvégekkel összehozni, hogy egy hipertrendi frizurát kapj végeredményül, amely egyszerre idézi a ’90-es éveket, mégis nagyon modern.

A kócos hatás helyett ennél a hajviseletnél kerüljön elő gyakrabban a hajvasaló, és vasald vele élére a tincseket.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba