Elbűvölő rövid sztár frizurák

Zabolai Margit
Írta: ,
Elbűvölő rövid sztár frizurák

Szinte nincs olyan nő, aki ne érezne néha késztetést arra, hogy kipróbálja, hogyan állna neki a rövid frizura, de nem mindenki elég bátor egy ilyen változáshoz. Pedig aggodalomra nincs ok, minden arcformához van hozzá passzoló rövid fazon, és ez a frizura nagyon nőies és szexis is lehet. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a következő sztároknál is jól működtek a rövidre nyírt tincsek.

Emma Watson

Emma Watson állítólag alig várta, hogy véget érjen a Harry Potter forgatása, és megszabaduljon a hosszú frizurától, amit Hermione Granger szerepe miatt évekig meg kellett tartania.
Bár azóta ismét megnövesztette a haját, a színésznőnek igazán jó választás volt a rövid frizura, hiszen egy csapásra elfeledtette mindenkivel az okoskodó kisiskolás karakterét, és Watsont egy csapásra felnőtt, ráadásul nagyon szexis színésznőként kezdték kezelni. Ehhez persze az is kellett, hogy Emma magabiztosan viselje a vagány frizurát, de lássuk be, ez maradéktalanul sikerült neki.

Rihanna

Rihanna igazi kis vadóc hírében áll, és elég gyakran váltogatja nem csak a frizurája színét, de a fazonját és a hosszát is.
Többféle rövid hajat is kipróbált már, köztük egészen extrém fazonokat is, de ezek mindig jól álltak neki, hiszen illenek vagány, különc stílusához. Rihanna tökéletes példa arra, hogy ha saját stílust alakítasz ki magadnak, akkor mindig tökéletes lesz a megjelenésed.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra