Egyszerű frizurák, amik sapkával is szuperül mutatnak

Serestyén Sára
Írta: ,

A sapkás hónapok beköszöntével egyre nehezebb olyan frizurát kitalálni, ami egyrészt a sapka alatt is jól néz ki, illetve akkor is, miután levetted a sapidat. Legtöbbünk persze ilyenkor feladja a harcot és marad az uncsi egyenes hajnál... Pedig nem lenne muszáj! Az alábbiakban bemutatunk neked négy egyszerű frizurát, ami garantáltan jól fog mutatni sapkával vagy anélkül is.

Hogy ne mindig az unalmas, egyenes fazont válaszd, hajsütővel vagy hajegyenesítővel készíts bohém frizurát. Nem kell órákig sütögetned, elég, ha rásegítesz egy picit a reggeli kócosságodra – és még fixálnod sem feltétlenül kell, elég, ha a végére raksz egy pici hajformázót.

Ezzel a frizurával tulajdonképpen fityiszt mutathatsz a sapkádnak, hiszen te már jó előre összekócoltad a hajadat, így a sapka már nem árthat neki.

A kócos tincseidet lófarokba is foghatod – de ügyelj rá, hogy ne legyen túl magas a copfod, mert akkor úgy fogsz kinézni, mint egy furcsa koponyájú földönkívüli.

Oldal copf, kis csavarral Kép forrása: refinery29.com

Ha nincs időd sokat foglalkozni a hajaddal, de mégis valami mutatósabb fazont szeretnél, akkor készíthetsz egyszerű oldalcopfot is, egy kis csavarral megspékelve.

Ebből több variáció is van: kösd össze a hajad, de alul hagyj szabadon egy tincset, amit aztán körbetekersz a copfon és egy hullámcsattal rögzítesz.

De ezt a variációt készítheted úgy is, hogy a szabadon hagyott tincsed befonod, és utána tekerd körbe a copf körül.

A nagyobb rutinnal vagy több idővel rendelkezők indíthatják a frizurát egy holland vagy francia oldalfonásból is (ezt a képen látható módon egész egyszerűen hozzá kell fogni a copfhoz)!