4 egyszerű frizura, ami sapkával is szuperül mutat

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
4 egyszerű frizura, ami sapkával is szuperül mutat

A sapkás hónapok beköszöntével egyre nehezebb olyan frizurát kitalálni, ami egyrészt a sapka alatt is jól néz ki, illetve akkor is, miután levetted a sapidat. Legtöbbünk persze ilyenkor feladja a harcot és marad az uncsi egyenes hajnál... Pedig nem lenne muszáj! Az alábbiakban bemutatunk neked négy egyszerű frizurát, ami garantáltan jól fog mutatni sapkával vagy anélkül is.

Hogy ne mindig az unalmas, egyenes fazont válaszd, hajsütővel vagy hajegyenesítővel készíts bohém frizurát. Nem kell órákig sütögetned, elég, ha rásegítesz egy picit a reggeli kócosságodra – és még fixálnod sem feltétlenül kell, elég, ha a végére raksz egy pici hajformázót.

Ezzel a frizurával tulajdonképpen fityiszt mutathatsz a sapkádnak, hiszen te már jó előre összekócoltad a hajadat, így a sapka már nem árthat neki.

A kócos tincseidet lófarokba is foghatod – de ügyelj rá, hogy ne legyen túl magas a copfod, mert akkor úgy fogsz kinézni, mint egy furcsa koponyájú földönkívüli.

Fonott copfok, felnőtt kiadásban Kép forrása: bytezza.com

Azt gondolná az ember, hogy két copfba csak a kislányok haját lehet kötni – pedig ez nem így van! Egy pici csavarral ugyanis nagyon nőies variációkat lehet kreálni ezzel a technikával is.

Mutatjuk, hogy hogyan!

Fogd két copfba a hajad egészen a füledhez közel egy-egy befőttes gumival – ne ijedj meg, ezek csak azért kellenek, hogy egyszerűbben el tudd készíteni a frizurádat –, és kezd el a fonást, majd egy olló segítségével vágd el a befőttes gumikat. Ez után már csak meg kell igazgatnod a fonatokat, hogy igazán tökéletesek legyenek. A laza copfok és az arcodba omló fürtök igazán szexi és még is ártatlan külsőt kölcsönöznek majd. Készíthetsz halszálka fonást, de sima fonást is – innentől kezdve minden a te kreativitásodon és kézügyességeden múlik.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv