Égnek áll a hajad? Így hozhatod rendbe

Sütő Gyöngyi
Írta: ,
Égnek áll a hajad? Így hozhatod rendbe

Nem tudod lelapítani a hajad, mert folyton égnek áll? Most megtudhatsz néhány trükköt, amivel megszüntetheted ezt az állapotot, így a frizurád ismét fényes és könnyen kezelhető lesz!

Hajdíszként kendő

Az ide-oda röpködő hajszálak megfékezésének a legegyszerűbb módja, ha egy szép kendőt tekersz a fejedre. Átmenetileg tökéletes megoldás lehet. Használhatod turbánként, hajráfként, illetve a hosszú hajadat hátul összefoghatod vele lófarokban.
Ezzel a módszerrel időt takarítasz meg, hiszen nem kell sokat bajlódnod a hajaddal. Emellett vonzó külsőt varázsolhatsz magadnak, ha az öltözékedhez színben és stílusban egyező kendőt választasz.

Pihe-puha hajszálak

Ha a hajad puha és vékony szálú, úgy dúsíthatod, hogy a hajmosáskor először használod a balzsamot, és csak utána a sampont. Így kevésbé fognak a hajszálaid szálldosni, mert jobban összetapadnak, és a fésülés eredménye is tartósabb lesz.
Két hajmosás között oszlass el a kezedben egy kevés hidratálókrémet, majd finoman ütögesd a hajvégekbe.

Fújj rá hajlakkot, és lelapul. Amikor a hajad azért száll, mert elektromosan feltöltődött, hasznos megoldást jelent, ha arctisztító kendővel végigsimítod.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba