5 dolog, amit senki se mond el, mielőtt rövidre vágatod a hajad, pedig nem ártana tudni

Kovács Andrea
Írta: ,
5 dolog, amit senki se mond el, mielőtt rövidre vágatod a hajad, pedig nem ártana tudni

Belevágnál? Biztos vagy benne? Vannak kérdéseid, amikre válaszokat akarsz, és szeretnél hallani arról a részről is, amiről senki nem beszél? Akkor éppen neked szól ez a cikk!

Nagyon sok pénzt fogsz elkölteni kiegészítőkre Kép forrása: unsplash

Na jó, ez azért nincs kőbe vésve, biztosan van, aki meg tudja állni, hogy a lovakat eleresztve vásárolni kezdjen, de a kísértés ott lesz!

Rengeteg hajpánt, csat, fejdísz és hajbavaló kínálja majd magát, amelyek mindegyike egyetlen mozdulattal fogja teljesen megváltoztatni a megjelenésedet és a frizurádat, így gyakorlatilag egy újfajta gyűjtési mániát indíthatsz el.

Ha eddig is hajlamos voltál például fülbevalókat, gyűrűket vagy nyakláncokat felhalmozni, akkor legyél készen arra, hogy ez a hóbort egy újabb szereplővel egészül majd ki.

Szorosabb kapcsolatba kerülsz a fodrászoddal Kép forrása: unsplash

Ha a rövid haj bejön, és nem döntesz rögtön úgy, hogy le is növeszted – velem személy szerint általában ez szokott lenni, de én többnyire élvezem a különböző hosszúsági szakaszokat, amikor lehet variálni a hajammal – akkor bizony nagyon gyakran látogatod majd a fodrászodat.

Hacsak nem kifejezetten a lenövesztésre rendezkedsz be, akkor az is lehet, hogy néhány hetente menned kell, mert bizony a rövid haj esetében a lenövés sokkal hamarabb meglátszik, a frizura elveszítheti a tartását, és egy kis felfrissítésre szorul.

Jó, ha ezzel előre számolsz, amikor rövid hajat tervezel.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!