5+1 dolog, amit minden nő megcsinált már a hajával, és meg is bánt

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5+1 dolog, amit minden nő megcsinált már a hajával, és meg is bánt

Kép forrása: tictail.com

Idővel a legtöbb nő azon kapja magát, hogy bár imádja a hosszú, természetes haját, valami újdonságra vágyik. Új színre, új fazonra, bármire, amivel egy kicsit változtathat a jól bevált stíluson. Na, ilyenkor szokott bekövetkezni az, hogy időpontot kérünk a fodrászhoz, és hagyjuk, hogy teljesen más frizurával sétáljunk ki onnan. És ilyenkor szokott bekövetkezni az is, hogy rövidesen megbánjuk az egészet. Az alábbi dolgokat biztos, hogy te is megcsináltad már (legalább) egyszer!

Hirtelen felindulásból levágattad Kép forrása: flickr.com

Tudjuk jól, szakítás után egy kicsit mindenki megőrül. Nem tehetsz róla, ez ellen nincs mit tenni, végig kell sétálni a fázison, hogy továbblendülj rajta.

Ilyenkor erősen kapaszkodsz az újdonságba, vágysz valami változásra, ami magabiztosságot ad, és kizökkent a megszokottból. Úgyhogy hirtelen felindulásból elmész a fodrászhoz, és a szép hosszú hajadat rövidre vágatod.

Vagánynak érzed magad, hiszen igazi stílusváltáson mész keresztül; de aztán előbb-utóbb rájössz, hogy a spontán átalakítással kapcsolatos ötletek sosem sülnek el jól. Ahogy ez sem.

Túl sok balzsamot használtál Kép forrása: theyallhateus.com

Szerencsére ez kisebb katasztrófa, de mindenki járt már ebben a cipőben, és meg is bánta. Amikor végre ráveszed magad, hogy alaposan odafigyelj a hajadra, szépen megmosod, és kensz rá balzsamot is.

Aztán leülsz, kifésülöd, megpróbálod megszárítani, és rájössz, hogy egyszerűen valami nem stimmel. Az ok: túl sokat használtál a balzsamból, és még fél óra szárítás után is úgy néz ki a hajad, mintha vizes lenne.

Vagy rosszabb: zsíros. Jöhet egy újabb kör hajmosás, persze pont akkor, amikor a legjobban kell sietned.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!