Idén is divat a dauer! 5+1 szuper frizura ötlet

Zabolai Margit
Írta: ,
Idén is divat a dauer! 5+1 szuper frizura ötlet

Kép forrása: DariYad/depositphotos.com

A tartós hullámról a legtöbbünknek még mindig a nyolcvanas évek, de jobb esetben is a nagymamánk frizurája jut eszünkbe, pedig 2018-ban is van létjogosultsága a dauernek. Az új technológiáknak és a kíméletesebb anyagoknak köszönhetően sokkal kisebb károsodás árán lehetnek ilyen gyönyörű tincseid – érdemes megkérdezni a fodrászodat az új trendekről és lehetőségekről!

Akinek eleve vannak hullámok a hajában, annak a tartós hajgöndörítés segíthet, hogy ezeket egy kicsit megzabolázza, rendezettebbé tegye, hogy mindig úgy mutassanak, ahogyan szeretné.

A sűrűbbre tekert tincsek nagyobb volument adnak, azt viszont tudni kell, hogy az ilyen haj különös figyelmet, ápolást és törődést igényel, és bár leengedve és feltűzve is jól mutat, érdemes végiggondolni, hogy a mindennapokban is tudsz-e majd boldogulni vele.

Ha a fodrász még göndörítés közben ennek megfelelően rendezi a hajadat, akkor olyan hatást is elérhetsz a dauerrel, mintha természetesen göndör lenne a hajad, és a hullámokat enyhén kifésülted volna.

Ez a bohém, laza hullámú haj sok szép frizura alapja lehet, leengedve is jól mutat, de ha gyakran hordod lófarokban a hajadat, annak is volument adhat.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató