Csodaszép frizuraötletek nyárra, ha nem tudsz ellenállni a lokniknak

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Te is imádod a lágy, romantikus loknikat és szívesen kipróbálnál pár új frizurát, amivel még többet kihozhatsz a göndörségedből? Most megmutatjuk, melyik frizurákat kell feltétlenül kipróbálnod!

Fonott, kontyos csoda Kép forrása: Stayglam.com

Kezdjük a sort egy kis csalással, amire akkor érdemes támaszkodnod, ha bármit teszel, a hajad folyton kirúgja magából a hullámokat.

Ilyenkor a legjobb módszer, ha elkészítesz egy bohókás kontyot, miközben szabadon hagysz jó néhány tincset, amiket aztán utólagosan begöndörítesz.

Ennél a példánál a konkrét kivitelezés nyilván bonyolultabb, a modell haját messze nem csak utólag göndörítették, néhány csodás hullámot a frizura összeállítása előtt is elkészítettek.

Ha nincs kedved göndörítő vassal loknikat sütni a hajadba, akkor nedvesen fond be a tincseidet, majd miután megszáradt, bontsd ki és láss neki a kontynak.

Az elöl átvezetett fonat most legalább annyira divatos, mint a hullámok, a kontynál pedig keresve sem találnál kényelmesebb viseletet nyárra. Kell ennél több?

Egyszerűen feltűzve Kép forrása: Glamradar.com

Ez a megoldás sokkal egyszerűbb, mint az előző frizura, különösen akkor, ha eleve göndör, vagy hullámos a hajad. 

A kiengedett frizura persze nem feltétlenül praktikus, amikor harminc fok felett járunk, de legalább az arcodból könnyen eltűzheted a tincseket.

A megnövesztett frufrudat elöl fogd össze, majd enyhén felpúposítva tűzd el a fejtetődön, kicsit igazgasd el a szálakat, és már el is készültél.

Amennyiben egyenes tincsekkel áldott meg a sors, a lazán besütött haj mellett választhatod a hajvasalóval való göndörítést, ha pedig kerülnéd a hőkezelést, akkor maradj a hagyományos, feltekerős megoldásoknál.