5 copf-trükk, amit muszáj kipróbálnod a nyáron

Kerekes Vivien
Írta: ,
5 copf-trükk, amit muszáj kipróbálnod a nyáron

Nemsokára hivatalosan is beköszönt a forró nyár időszaka, és a hideg üdítők, a jégkrémek, valamint a légkondi mindennapos résztvevői lesznek az életednek. Ilyenkor szinte lehetetlen kibírni a szabadban kibontott hajjal; de ez nem jelenti azt, hogy kizárólag a konty lehet a legjobb barátod! Ezeket a copf-trükköket ugyanis bármikor bevetheted, hiszen szuperül mutatnak, és garantáltan nem lesz tőlük meleged!

A buborék copf Kép forrása: radiomejor.com

Egyszerű, de nagyszerű – leginkább így lehetne jellemezni ezt a különleges lófarkat, amit néhány perc alatt elkészíthetsz, hiszen nem igényel nagy kézügyességet, viszont annál jobban néz ki!

A feladat egyszerű: kösd össze a hajad a fejed tetején egy egyszerű copfba, majd vegyél elő néhány hajgumit, és kb. 3-3,5 centiméteres távolságban gumizd össze velük a lófarkad.

Ha megvagy, már csak annyi a dolgod, hogy kicsit meglazítsd a tincseid a gumik között, és kész is a trendi buborék copf!

Bulikra és rendezvényekre Kép forrása: youngcraze.com

Ez a frizura már egy kicsit nagyobb kézügyességet igényel, és inkább azoknak javasoljuk, akiknek nagyjából ugyanolyan hosszúságú a hajuk hátul, tehát nem fokozatos vagy tépett.

Ha egyenes szálú a hajad, mindenekelőtt hullámosítsd be.

(Például ezeknek a hő nélküli módszereknek az egyikével.)

Válassz le egy nagyobb tincset úgy, hogy kb. a fejed közepénél hátrafésülöd, majd tupírozd fel, és csatold le egy apró csattal.

Ezután csinálj egy laza copfot, és fújd be hajlakkal, hogy megőrizze a tartását – kész is az esti parti-frizura!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba