5+1 copf ötlet, ha már unod a hétköznapi frizurákat

Stumpf Bea
Írta: , Frissítve:

Reggel mi sem egyszerűbb, mint egy laza copfba fogni a hajad, és úgy nekivágni a napnak. Ez nem csak azért jó módszer, mert egy-két ügyes trükkel jól elrejtheted, ha kimaradt a hajmosás, és a melegben sem melegít majd zavaróan a hajad. Ha nincs sok ötleted arra vonatkozóan, hogy az egyszerű copfon kívül még milyen lehetséges opcióid vannak, akkor kattints tovább egy kis inspirációért!

Ha sehogy sem áll reggel a hajad és alig tudod a rakoncátlan tincseket megfésülni, akkor jól jöhet egy kis plusz erősítés például valamilyen hajpánt, kendő vagy szalag formájában.

Ha egy feszesebb, elegánsabb copfot szeretnél készíteni, akkor a copf maradjon lent, a hajpánt pedig legyen szoros. Persze néhány szálat azért húzz előre, amit esetleg be is hullámosíthatsz, hogy ne legyen túl szigorú és feszes az összhatás.

Ha inkább egy strandos hatást szeretnél elérni, akkor szerezz be egy vidám színű kendőt és ezt kösd a fejedre úgy, hogy a hajad laza, esetleg hetykén hullámos marad.

Ha középhosszú vagy hosszú a hajad, akkor szuper megoldás lehet ez a látványos, mégis egyszerű copf megoldás.

Nincs más dolgod, mint nagyjából középen összefogni a hajad, majd ugyanolyan hajgumikkal néhány centis távolságokban újra összefogni a copfot.

Ha kész vagy, akkor húzd egy kicsit szét, hogy néhány szál kiálljon, hiszen így dúsabbnak és vastagabbnak tűnik majd a hajad.