6 copf ötlet nyárra, ha unod a hétköznapi frizurákat!

Stumpf Bea
Írta: ,
6 copf ötlet nyárra, ha unod a hétköznapi frizurákat!

Nyáron mi sem egyszerűbb, mint reggel egy laza copfba fogni a hajad, és úgy nekivágni a napnak. Ez nem csak azért jó módszer, mert egy-két ügyes trükkel jól elrejtheted, ha kimaradt a hajmosás, és a nyári nagy melegben sem melegít majd zavaróan a hajad. Ha nincs sok ötleted arra vonatkozóan, hogy az egyszerű copfon kívül még milyen lehetséges opcióid vannak, akkor kattints tovább egy kis inspirációért!

Ha sehogy sem áll reggel a hajad és alig tudod a rakoncátlan tincseket megfésülni, akkor jól jöhet egy kis plusz erősítés például valamilyen hajpánt, kendő vagy szalag formájában.

Ha egy feszesebb, elegánsabb copfot szeretnél készíteni, akkor a copf maradjon lent, a hajpánt pedig legyen szoros. Persze néhány szálat azért húzz előre, amit esetleg be is hullámosíthatsz, hogy ne legyen túl szigorú és feszes az összhatás.

Ha inkább egy strandos hatást szeretnél elérni, akkor szerezz be egy vidám színű kendőt és ezt kösd a fejedre úgy, hogy a hajad laza, esetleg hetykén hullámos marad.

Ha nagyjából kettő percet szeretnél tölteni reggelente a hajaddal, akkor ez egy tökéletes opció szinte bármelyik napra.

Kicsit több, mint egy sima copf, mégsem kell hozzá semmi extra, csak egy hajgumi és egy-két hullámcsat.

Hogyan csináld? Egy vékony hajgumival fogd copfba a hajad, majd nagyjából a nyakad közepénél szedd ketté a hajad és csinálj egy csomót úgy, mintha a cipődet kötnéd.

Ügyelj arra, hogy elég szoros legyen, majd ha rögzítetted hullámcsattal, akkor kihúzhatsz belőle szálakat, hogy egy kicsit lazább legyen. Hát nem pofonegyszerű?

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!