5 bevált trükk, hogy örökre elfelejthesd a „rossz haj napokat”

Póta Szilvia
Írta: , Frissítve:
5 bevált trükk, hogy örökre elfelejthesd a „rossz haj napokat”

Vannak napok, amikor úgy érezzük, hajunk önálló életre kel. Ilyenkor bárhogy is próbálkozunk, semmi nem segít megregulázni rendezetlen tincseinket. A reggeli rohanásban nincs időnk órákig szenvedni a hajmosással, éppen ezért egy gyors és látványos módszerre van szükségünk. A lelapult frizurától a zabolázatlan frufruig, íme néhány egyszerű módszer, mely segíthet megbirkózni szinte bármilyen frizura krízissel!

Makacs göndör fürtök Kép forrása: brit.co

Előfordul, hogy akárhogy is szeretnénk, képtelenek vagyunk megzabolázni göndör fürtjeinket, és nem mindig van idő rá, hogy nekiálljunk a sütővassal az órákig tartó hajformázásnak.

A makacs hajkorona azonban nagyszerű lehetőséget kínál egy szuper konty elkészítésére! Fogd a hajad lófarokba, csavard meg, majd tekerd egy kontyba. Az eredményt rögzítsd csatokkal vagy hajgumival.

Ha rendezettebb frizurára vágysz, próbád ki a fánk kontyot! Ehhez vágd le egy régi zokni fejét, fogd össze a hajadat egy lófarokba, majd helyezd a zoknit a végéhez, és kezdd el feltekerni vele a copfodat. Amikor elérted a fejed tetejét, rendezd kontyba a tincseket, végül pedig rögzítsd a végeredményt néhány hullámcsat segítségével.


Frizura tippÍvelt, laza konty villámgyorsan


Lelapult frizura Kép forrása: shopstyle.com

A lelapult frizurára nem a hajsütővas jelenti a legjobb megoldást, mert gyakori használata hozzájárulhat a hajszálak elvékonyodásához.

Helyette próbáld ki a melegíthető hajcsavarókat!

A nagyobb méretű csavarókkal tartást adhatsz a hajadnak, és lágy hullámokat csempészhetsz a frizurádba. Ezek a készülékek nem roncsolják úgy a hajat, és elég 10 perc ahhoz, hogy a frizurád elkészüljön.

Szerezz be egy tupírfésűt is, így nap közben bármikor felfrissítheted lelapult fürtjeidet!


Frizura tippRomantikus randifrizura villámgyorsan