Az idei év 7 legszuperebb félhosszú frizurája

Írta: ,

Már jó ideje azon morfondírozol, hogy változtatnod kellene a frizurádon? Vágatni is szeretnél, de nem tudod milyen fazont is válassz? Akkor van számodra egy szuper hírünk, ugyanis az idei évben a félhosszú frizurák fognak hódítani. Mai cikkünkben éppen ezért hoztunk neked néhány olyan vagány fazont, melyek közül szinte biztosan te is ki tudod majd választani a stílusodnak megfelelőt. Felkészültél? Akkor máris mutatjuk!

1/7 Long bob

A long bob már a tavalyi évben is hatalmas sikert aratott és úgy tűnik népszerűsége idén is töretlen marad.

Tudjátok, ez az a frizura, amit sokan csak bubi frizurának hívnak. Évek óta ez az egyik legközkedveltebb stílus, ami nem csoda, mert praktikus és egyben nőies.

Könnyen kezelhető, egyenes és göndör formában is remekül mutat, ráadásul a sztárok is imádják. Taylor Swift, Kendall Jenner és Lucy Hale is a long bob-ra esküszik.

2/7 Egyenesebb fazon

A félhosszú haj az a frizura, amit már simán ki tudsz vasalni, ami azért is nagyon szuper, mert a vasalt haj idén bizony a reneszánszát éli.

Egy ideig kicsit háttérbe szorult, teret engedve a kusza, göndör fürtöknek, de idén hivatalosan is kitört a vasalt haj forradalom!

A szögegyenes, középen elválasztott haj a 2018 trend egyik éllovasa.

3/7 Hullámok

Bár idén az egyenes hajé lesz a főszerep, a hullámokat továbbra is bátran bevetheted, főként nyáron.

Ha emellett teszed le a voksod, akkor válassz inkább kicsit kócosnak ható, tépett változatot.

Ha pedig van frufrud, akkor azt fésüld oldalra, hogy még inkább nőies és csábító legyen a végeredmény.

4/7 Középen elválasztva

A középen elválasztott frizura idén is nagyon népszerű lesz, hiszen ez a megoldás optikailag nyújtja az arcot, így sokak kedvence már évek óta.

Ennél a fazonnál érdemes egy oldalt fokozatosabb megoldást választani, sőt, ha szeretnél bele egy kis izgalmat vinni, akkor egy kicsit be is hullámosíthatod.

5/7 Elöl hosszú, hátul rövid

Ez az egyik kedvencünk, mert valami eszméletlenül vagány! Ha te is a bevállalósabb lányok táborát erősíted, akkor ezt a fazont pont neked találták ki.

Az elöl hosszú, hátul rövidebb tincsek a félhosszú hajban is parádésan mutatnak, a kissé megemelt frufru pedig még inkább kiemeli az arcot és meg is nyújtja azt, így keltve még vonzóbb és nőiesebb hatást.

6/7 Vissza a múltba

Idén bátran kísérletezhetsz néhány retro frizurával, ha pedig igazán lehengerlő végeredményt szeretnél, akkor ihletet meríthetsz a stepfordi feleségektől is.

Ha ezt a fazont választod, akkor csak be kell szárítanod a hajad egy körkefe segítségével. Ezzel a trükkel a vékony szálú hajad is sokkal dúsabb hatást kelt majd.

7/7 Megint divat a frufru

Idén újra nagyon divatos lesz a frufru, hiszen gondolj csak bele: kevés figyelemfelkeltőbb van egy jól megválasztott és levágott frufrunál.

Ez a hosszú, szinte a teljes homlokot eltakaró fazon csodásan mutat egyenes és hullámos hajjal is, sőt oldalra fésülve is csillagos ötös.