A legújabb őszi hajtrend: frizurák selyemsállal

Stumpf Bea
Írta: ,
A legújabb őszi hajtrend: frizurák selyemsállal

Vannak jobb napok, amikor minden fürtöd és hajszálad úgy áll, ahogy szeretnéd, és persze előfordul ennek a tökéletes ellentéte is. Az idei év legnagyobb trendje, ami talán ebben a kérdésben is segítségedre lehet, a selyemsál. Hordd felkötve, copfban, kiengedve, persze mindezt különböző színes sálakkal. Lássuk, hogyan viseld!

Turbános megoldás Kép forrása: etpourquoipascoline.fr

Egy bohém, fesztiválos hatást csak egy színes selyemsál tehet még tökéletesebbé, persze a hajadban! Ha kiválasztottad a megfelelő színt és mintát, akkor hosszában hajtsd félbe a sálat, majd alulról tedd a fejedre, úgy, hogy a két vége a homlokodnál legyen.

Fontos, hogy a két oldalra egyenlő hosszúságú anyag jusson, hiszen így lesz szép, szabályos a csomó. Ha megvagy, akkor csavard össze a két oldalt, majd köss egy csomót középre és a fennmaradó részeket hajtsd be alulra.

Ez jól működik copffal, kiengedett, szélfújta frizurával vagy hajfonatokkal is!

Egzotikus trükk Kép forrása: clipzine.me

Ha épp olyan napod van, hogy a hajad sehogy sem akar állni vagy épp nem volt időd egy frissítő hajmosásra, akkor semmi gond, ez a megoldás biztosan megment majd.

A két sarkánál hajtsd félbe a sálat, majd a hosszú részét helyezd a homlokod tetejéhez úgy, hogy a kendő többi része az egész fejedet betakarja.

Így a sál két vége a nyakadhoz kerül, ebből kell egy csomót csinálnod úgy, hogy a sál fennmaradó része lelóghat a vállaidhoz, de akár egy nagy csomó is kerülhet valamelyik füled tövéhez.

Ez a verzió akkor működik a legjobban, ha hosszabb a hajad és egy kicsit összeborzolod vagy behullámosítod, de akár fonatokkal is bolondíthatsz rajta!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!