A legtrendibb nyári frizurák göndör hajból

Zabolai Margit
Írta: ,
A legtrendibb nyári frizurák göndör hajból

Akár mesterséges vagy természetes, a göndör frizura az egyik legszexibb, legjobban mutató, és legjobban kezelhető hajtípus. Az alábbi képekkel adunk egy kis inspirációt, hogy hogyan viseld idén nyáron, ha jól szeretnél kinézni, anélkül, hogy hőgutát kapnál.

Rövid bob fazonok Kép forrása: pophaircuts.com

A rövidre vágott, féloldalra fésült fazonok hosszú frufruval az idei nyár slágerfrizurái, és ha göndör hajad van, akkor szerencsésnek mondhatod magadat, mert ezzel a hajjal még jobban mutat ez a fazon.

A laza, természetes, nagy hullámok mutatnak legjobban egy ilyen hajon, ezért ha ennél göndörebb a hajad, már érdemes megfontolni a választást, ilyen fürtökkel viszont hosszúkás és szív alakú arcformához is remek választás ez a sikkes és kacér fazon.

Angyali loknik Kép forrása: hairstylesmag.com

Ha vékony szálú és kevés a hajad, viszont göndör, vagy tudsz időt és energiát szánni a göndörítésére, akkor érdemes kipróbálnod ezt a frizurát.

A rövidebb hajnak kisebb a súlya is, így nem húzzák le a szálak saját magukat, a vékony haj sem fog a fejedre lapulni, a göndör fürtök pedig sűrűbbnek, erősebb volumenűnek látszanak.

Ez a frizura kerek és szögletes archoz egyaránt jól passzol, és ha a hajad természetesen göndör, nem is lesz sok gondod az elkészítésével sem.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!