A legjobb party frizurák hosszú hajra – Villámgyorsan elkészülnek

Írta: ,

Hosszú a hajad és nem tudod, mit kezdj vele buli előtt? Mutatunk néhány szuper ötletet partifrizurákra! Szerencsére egyikkel sem kell túl sokat bajlódni, csak döntsd el, melyik tetszik a legjobban, szánj rá néhány percet és már kezdődhet is a buli!

Egyszerű oldalcopf Kép forrása: stylecaster.com

1/7 Egyszerű oldalcopf

Szerencsére a következő frizurával nem kell túl sokat bajlódni. Elkészítheted akkor is, ha hosszú vagy félhosszú a hajad.

Mosd meg, szárítsd meg és kissé tupírozd fel. Válaszd el oldalt, és az egészet fésüld oldalra.

Egy vékony hajgumival kösd össze nem sokkal a füled alatt, majd tekerj néhány tincset a hajgumi köré és rögzítsd hullámcsattal.

Ha kedved tartja, a copf tincseit akár hullámosra is vasalhatod. A végén fújj a hajadra lakkot a biztos tartás érdekében.

Befont oldalcopf Kép forrása: prettydesigns.com

2/7 Befont oldalcopf

Az előző továbbfejlesztett változata ez a befont oldalcopf. Mosás után szárítsd be a hajadat, kissé tupírozd fel a töveknél, válaszd el oldalt, majd lazán fésüld oldalra.

Kezdd el befonni a copfot, de ügyelj arra, hogy ne legyen túl szoros. A végét kösd össze, majd az ujjaiddal lazíts egy kicsit a fonaton.

Végül húzz ki néhány tincset az arcod mellett, hogy még lazábbnak tűnjön a végeredmény.

Hercegnős hatás Kép forrása: favehairstyles.com

3/7 Hercegnős hatás

Ha beszárítottad a hajad, süss bele laza hullámokat. Hogy ne lógjanak a szemedbe a tincsek, fogd össze a homlokodnál lévőket és kissé tupírozd fel.

Hátul rögzítsd díszes hullámcsattal. Mivel az arcodba nem lógnak bele a tincsek, bátran választhatsz ehhez egy feltűnő fülbevalót, remekül fog mutatni a hajzuhatagoddal.

Laza fonat a fej körül Kép forrása: longhaircut-ideas.com

4/7 Laza fonat a fej körül

Kislányos, ám mégis szexi frizurát szeretnél? Próbáld ki a következőt!

Nem kell mást tenned, csak oldalt válaszd el a hajadat, majd a homlokodnál lévő tincseket két oldalt fond be és vezesd hátra.

Ha hátul összeértek, rögzítsd ezeket csattal. A többi tincsedet hagyd lazán szabadon, a fonatba pedig tűzz virágokat.

Ez a frizura remekül kiemeli az arc vonásait, ha sminkelsz, hangsúlyozd a szemeidet.

Tűzd fel! Kép forrása: mediumhaircut99.com

5/7 Tűzd fel!

Legyen szó elegáns összejövetelről vagy táncos buliról, egy csodás konty minden rendezvényen nyerő lehet.

Kissé tupírozd fel a hajad és válaszd el oldalt. Ha van frufrud, akkor fésüld két oldalra, ha nincs, akkor egy-két tincset hagyj szabadon az arcot körül.

A többit fogd össze és hajtűkkel rögzítsd hátul. Ügyelj arra, hogy ne legyen szoros és laza hatása legyen. Hogy sokáig tartson, fújj rá hajlakkot.

Konty hajpánttal Kép forrása: one1lady.co

6/7 Konty hajpánttal

Görög istennő lehetsz a buliban, ha elkészíted a következő nem túl bonyolult frizurát.

Elkészíteni úgy kell, mint az előzőt: hajtűkkel lazán tűzd hátra kontyba a hajadat, elől pedig hagyj ki két tincset az arcod körül.

A hajadat ezúttal középen válaszd el, majd tégy egy feltűnő hajpántot a hajadba a képen látható módon. Válassz egy ehhez illő fülbevalót, a hajadat pedig fújd be hajlakkal.

 

Kócos hatás Kép forrása: metromela.com

7/7 Kócos hatás

Ha egyáltalán nincs kedved a hajaddal bajlódni buli előtt, ne aggódj, a szélfútta, kócos hatást keltő frizura is trendi idén!

Nem kell mást csinálnod, csak szárítsd be a frissen mosott hajadat, válaszd el középen vagy oldalt és hagyd, hogy fürtjeid leomoljanak a válladra.

Ha szögegyenes a hajad, vasalj bele egy kis hullámot, remekül fog mutatni. Fixáld hajlakkal, sminkeld ki magad és indulhat is a parti!