A hajad is készüljön az őszre – Szuper párataszító trükkök borongós időre

Muzsik Edina
Írta: ,
 A hajad is készüljön az őszre – Szuper párataszító trükkök borongós időre

Az őszbe átlépni nem csak azért nehéz, mert búcsút kell mondanod a nyári forróságnak, hanem azért is, mert a beköszönő, csapadékos időjárás sem kifejezetten dobja fel a hangulatodat. Főleg akkor nem, ha mindig szeretnéd tökéletesen viselni a frizurádat, holott ezt a párás idő alapjaiban lehetetleníti el… Vagy mégsem?

Egyenesíttesd keratinnal

Ahhoz, hogy a hajadat az átlagosnál jóval könnyebben kezelhesd, érdemes kipróbálnod a keratinos hajegyenesítést. Ez az egyszerű kezelés akár három-négy hónapon keresztül is sokat segíthet az ápolást illetően, emellett különösen nagy szerep juthat neki a párás időszakokban.

A keratinos hajegyenesítés során a természetes összetevőket beledolgozzák a szálakba, amik így feltöltődnek a szükséges tápanyagokkal. A kezelés teljesen hajbarát, kíméletes, ráadásul minden hajtípusra ajánlott.

A hőre aktiválódó hatóanyagok emellett gondoskodnak a hajszerkezet újjáépítéséről, így a kétórás művelet eredménye egy sokkal fényesebb, rövidebb ápolási időt igénylő frizura. További előny, hogy a hajvasalást jó időre elfelejtheted, így a káros hőhatásoktól szintén megkímélheted a frizurádat.

Kényelmesen egyenes

A keratinról tudnod kell, hogy ebből épül fel a hajad több mint 90%-a. Ez az összetevő tulajdonképpen egy vázfehérje, így a speciális hajegyenesítés során a keratin belülről ápolja és táplálja a hajadat – márpedig erre, ilyen mélyrehatóan, nem sok termék képes.

A kezelés alatt kétszer megmossák a hajadat zsírtalanító samponnal, majd a nedves szálakra tincsenként viszik fel a különleges anyagot. Ezután formára szárítják a frizurád és lapvassal tincsenként kivasalják. 

Ezután két napot várnod kell, majd az anyagot egy speciális samponnal kimoshatod a hajadból, tehát ezzel a lépéssel zárul a teljes folyamat. A kezelés hatása három-négy hónapig is tartós, így az őszt garantáltan átvészeled ezzel a megoldással, és nem kell aggódnod a furcsán göndörödő, mindig rosszul álló szálak miatt.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!