A 10 legklasszabb copf, amit sorban ki kell próbálnod

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Nagyon ritkán hordom kiengedve a hajamat, mert nem érzem túl kényelmesnek, illetve nem is áll annyira jól, mint egy konty, vagy egy lófarok. Szerencsére ezeknek a frizuráknak mindegyike olyan sok alternatívát rejt, hogy tényleg a végtelenségig lehet variálni őket, ha egy kis újdonságra vágyunk. Nézzünk most néhány izgalmas copfot, amiket egytől egyig ki kell próbálnod!

Ezzel a fonással akkor is érdemes megpróbálkoznod, ha egyébként nem vagy őstehetség a frizurák, különösen a fonatok, elkészítését illetően.

A kalászfonás sokaknak már bonyolult technika, és ha te is ebbe a csoportba tartozol, tegyél egy próbát ezzel a fél-kalászfonással – itt csak a haj alsó részéből kell plusz szálakat hozzávenned a fonathoz.

A sodort tincseket sokféleképpen felhasználhatod a frizuráid összeállítása során. Különleges látványt érhetsz el a segítségükkel, és ami igazán jó hír, hogy sokkal könnyebb elkészíteni őket, mint a fonatokat.

Két különálló tincset kezdj el sodorni, majd lazán engedd, hogy összetekeredjenek. Az elején érdemes inkább nagyobb tincsekkel gyakorolnod, hiszen a látvány így is esztétikus lesz, de sokkal könnyebb a dolgod.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv