8 nőies retro frizura, ami nemcsak a nagymamádnak állt jól

Szendrey Adrienn
Írta: ,
8 nőies retro frizura, ami nemcsak a nagymamádnak állt jól

Kép forrása: konradbak/depositphotos

A ’40-es, ’50-es és ’60-as évek hölgyeiről érdemes példát vennünk, legalábbis a divat terén mindenképpen, hiszen csodálatos ruhákat, sminkeket hordtak, és természetesen a frizurák is nagyon jól néztek ki ezekben a korokban. Mutatunk néhány olyan retro hajviseletet, amelyet még ma is nyugodt szívvel másolhat le az ember lánya, hiszen mint örök klasszikusok, soha nem mennek ki a divatból!

Az 1960-as évekre jellemző ez a hajpántos hajviselet, amelyet úgy készíthetsz el, ha a frizurádat hátrafelé szárítod választék nélkül, majd a hajadat egy kis tupírozással meg is emeled.

Ezután jöhet rá a hajpánt, amely mindenképpen legyen egy szélesebb, majd a végére egy kis lakk, hogy egész nap egyben maradjon a frizurád.

Csigák Kép forrása: organicspirit.tumblr.com

Leginkább a 2. világháború korszakára volt jellemző az a hajviselet, amelynél apró csigákat, csavarásokat készítettek a kiengedett haj néhány tincséből a választék mellett, majd ezeket oldalt a fejtetőn rögzítették.

Természetesen nem muszáj ennyire nagy csigát csinálnod a hajadba, lehet kisebb is, és akár rövidebb, akár hosszabb frizurádat is viselheted így.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!