7 esküvő-ihlette frizura, hétköznapokra

Zabolai Margit
Írta: ,

Lecsengett az idei esküvőszezon, de mi még mindig szívesen nézegetjük az inspirációs képeket, kiegészítőket, öltözékeket. Ezért is jutott eszünkbe, hogy a legszebb esküvői frizuráknak ősszel sem kell feltétlenül búcsút intenünk: ezeket a hajviseleteket hétköznapokra is bátran választhatod, akár volt már esküvőd, akár csak tervezed, vagy még csak azt sem!

Franciás konty Kép forrása: brit.co

A lófarokba fogott, egymásba bújtatott tincsekből készített alsó konty olyan elegáns és szofisztikált, hogy sok menyasszony választása lett az évek során, de tökéletesen el tudjuk képzelni egy munkahelyi környezetben viselve is.

A legjobb laza, akár másnapos hullámokból készíteni, így az előző nap besütött csigákat ismét fel is használhatod vele, és senki meg nem mondaná, hogy csalás van a dologban.

Fonatból koszorút Kép forrása: pinterest.com

Az oldalra fésült frufru divatos, de néha zavaró viselet lehet.

Egy ilyen, a fejtetőn kezdődő fonással megzabolázhatod a tincseidet, mégis romantikus, bájos lesz a megjelenésed, ezért ez a frizura nem csak egy bohém-romantikus menyegzőre kitűnő választás, de az olyan napokra is, amikor sok lesz a teendőd, tudod, hogy sokat fogsz szaladgálni, mégis különösen fontos, hogy még a nap végén is elegáns legyen a megjelenésed.