7 egyszerű lépés a szép hajért

Sándor Alexandra
Írta: ,
7 egyszerű lépés a szép hajért
A puha, fénylő egészséges haj a legvonzóbb női kiegészítők egyike. Ám minden egyes szál kényes jószág, amelynek ápolásra van szüksége, s ha ez elmarad, akár azonnal jelentkezhet valamilyen probléma. Mit tehetsz érte, hogy mindennap tökéletes „koronád” legyen?
Válaszd a megfelelő fazont!
Csak mert egy frizura jól áll Jennifer Anistonnak vagy bármely más hírességnek, nem kell a bulvárlapból kitépett fotóval rohannod a fodrászhoz. Egyáltalán nem biztos ugyanis, hogy a te hajszínedhez, -szerkezetedhez, bőrszínedhez és arcformádhoz ugyanúgy passzol.
Inspirálódni viszont sosem tilos, de mindig vedd figyelembe a saját adottságaidat is! A szüntelenül más formába kényszerített fürtök ugyanis kevésbé egészségesek.
Ápold mélyrehatóan!
Ha száraz a hajad, nem elég a mosás utáni balzsam – hetente legalább egyszer mélyhidratálásra van szükség, ami többnyire pakolás formájú termék használatát jelenti.
A hatáshoz készítménytől függően 15 perc, vagy akár 8 óra is kellhet. A nedvességpótlás különösen fontos, mert a hatóanyagok a szálakba épülve csökkentik a sérülékenységet.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!