6 stílusos nyári frizura, ha túl nagy a meleg

Balatoni Dóra
Írta: ,
6 stílusos nyári frizura, ha túl nagy a meleg

Kép forrása: starstyle.ph

Sokan vágyunk hosszú, csaknem derékig érő fürtökre, ám nyáron a tikkasztó hőségben mégis gyakran a pokolba kívánjuk a hajunkat. Hogy ne melegítsen, többnyire csak fogunk egy hajgumit és összekötjük. Idén nyáron azonban próbálj ki valami mást, legyél trendi és a klasszikus copf helyett válaszd a következőket!

Copf fonatokkal Kép forrása: glaminati.com

Igazi klasszikus nyári hajviselet a copf. Ha azonban nem vagyunk elég ötletesek, akkor unalmasnak is tűnhet. Máris itt egy remek megoldás, ami praktikus és igazán jól néz ki!

A fejtetődön lévő tincseidet kissé tupírozd fel, az alatta, oldalt lévőeket pedig válaszd le, fond be parkettafonással és vezesd hátra.

Hátul, magasan kösd össze, mint egy hagyományos copfot, majd a lófarkadból válassz ki egy-két tincset, amit befonsz. A befont tincsek végére még csak hajgumit sem kel kötnöd, a lényeg, hogy laza hatást keltsen.

Egy copf is lehet elegáns és szexi, ezt bizonyítja a következő frizura is, amit akár egy nyári kertmozi alkalmával, buliban és akár a tengerparton sétálva is hordhatsz.

Igazán egyszerű az elkészítése, lényeg, hogy ennél a verziónál a tarkódnál kötöd össze a hajadat.

Ha ez megvan, lazítsd meg a fejed tetején, semmiképp ne legyen szoros, az arcod mellett pedig húzz ki egy-egy tincset.

Végül, hogy a hajgumi ne látszódjon, tekerj köré egy tincset és rögzítsd hullámcsattal. Válassz hozzá egy feltűnő fülbevalót és igazi istennő leszel vele!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv