6 SOS frizura ötlet hajmosás előtti napokra

Szabó Erzsébet
Írta: ,
6 SOS frizura ötlet hajmosás előtti napokra

Kép forrása: shutterstock

Akinek hosszú haja van, az pontosan tudja, hogy a hajmosás nem 10 perces mutatvány – főleg, ha a hajszárító, vasaló is előkerül. Vannak olyan napok, amikor egyszerűen nem fér bele az időbe ez a rutin, bár én inkább az edzések miatt szoktam csúsztatni egy-egy nappal a hajmosást: nem sok értelme van gondosan elkészíteni a frizurám, amikor tudom, hogy másnap délután már tönkre is teszem. Szerencsére ezekre a napokra akadnak olyan hajviseletek, amik arra a pár órára tökéletesen elrejtik a hiányosságokat!

Néhány éve őrületesen divatos volt a megemelt lófarok, szinte mindenki így hordta a haját. Ezt a frizurát azonban nem csak azért imádjuk, mert annyira praktikus, hanem mert a retrónak köszönhetően megint nagyon trendinek számít.

Amiért pedig bevetheted a hajmosás előtti utolsó napon az, hogy a fejtetőn meg kell emelni, esetleg kicsit tupírozni a hajszálakat.

A zsíros hatást annál jobban erősíted, minél jobban ráfésülöd a fejedre a hajszálakat – ezért célszerű ennek ellenkezőjére törekedned és megemelned legalább a frufrud vonalát, mielőtt összefogod a tincseidet.

 

A konty jó választás lehet a hajmosás előtti napon, de csak akkor, ha nem fésülöd túlságosan szorosra, hiszen így feltűnővé válnak a zsíros szálak.

Sajnos azonban ez sokszor kivédhetetlennek tűnik, főleg akkor, ha nem túlságosan sűrű a hajad, vagy éppen szögegyenesek a tincseid.

Ebben az esetben jó választás a manapság szintén divatos fejkendő, aminek a visszatérést ugyancsak a retrónak köszönhetjük.

Az a legjobb benne, hogy pontosan azt a kényes részt tudod elrejteni a segítségével, ami problémásnak bizonyul: egyszerűen és trendin takarhatod el a zsíros hajtöveket.

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!