6 kedves frizura húsvétra, amit egyedül is elkészíthetsz

Balatoni Dóra
Írta: ,

Mindjárt itt a húsvét, ideje átgondolni, milyen frizurával vegyünk részt a családi összejöveteleken. Természetesen a rokonok előtt nem kell művészien elkészített hajkoronában és talpig sminkben megjelenned, de azért ilyenkor is érdemes kicsit kicsípnünk magunkat, ezzel is megtiszteljük az eseményt. Cikkünkben mutatunk 6 kedves és könnyen elkészíthető frizuraötletet!

Trükkös lófarok Kép forrása: missysue.com

Ha nincs túl sok időd készülni a húsvéti családi összejövetelre, de mégis jól szeretnél kinézni, készítsd el magadnak ezt a frizurát! Ez nem más, mint egy egyszerű lófarok kissé felturbózva.

Csak válaszd el oldalt a hajadat, kissé tupírozd fel a fejed tetején és hátul kösd hagyományosan copfba úgy, hogy az oldalválasztéknál egy nagyobb tincset kihagysz.

Ezt a tincset aztán lazán vezesd hátra és tekerd a hajgumi köré úgy, hogy teljesen eltakarja azt.

Hullámcsattal rögzítsd, fújj rá lakkot és már kész is.

Masnis Kép forrása: momfabulous.com

Igazán elbűvölő, kislányos, mégis elegáns ez a hajviselet.

Csupán annyi a dolgod vele, hogy a frissen mosott hajadba sütsz hullámokat, a felső tincseket pedig a fejed tetején összefogod.

Az így kapott copfot kösd át egy szalaggal, bármilyen színűvel!

Ez az egyszerű frizura az arcodra tereli a figyelmet, érdemes egy szemet kiemelő sminket választanod hozzá, a füledbe pedig tégy egy csillogó fülbevalót, így igazán ünnepi lesz a végeredmény.