5 nőies, de nagyon rövid frizura, ami nyáron sem melegít

Írta: ,

Nyáron még a ruhát is nehezen viseljük el magunkon, nem hogy a hatalmas hajtömeget, ami ide vagy oda csatolva, de mégis csak melegít. Akik a rövid haj mellett döntenek, azoknak többnyire a nyári kánikula az utolsó csepp a pohárban. Ha te is érezni szeretnéd a könnyű nyári szellőt a fejbőrödön is, íme, néhány csinos, rövid frizura.

1/5 Fiúsan bájos

Kicsit kisfiús, mégis nagyon nőies. Lehetetlennek hangzik, de Twiggy óta tudjuk, hogy nem az.

Ha az arcod szép és szimmetrikus, ne félj egészen rövid fazont vágatni.

A titok nyitja az, hogy a szemöldököd is jól ápolt legyen, és nem túl vékony, így a figyelem a szemeidre terelődik, amit természetesen sminkkel tovább fokozhatsz.

2/5 Lazán kócos

Éppen csak egy kicsivel hosszabb ez a fazon Twiggy ikonikussá vált frizurájánál, mégis egy kicsit modernebb színezetet kap.

A fejtető közepéről előre eső frufru lágyabbá teszi a frizurát, ugyanakkor teret is hagy a játékosságnak - ezt a fazont kedved szerint alakíthatod, kivasalhatod vagy göndörítheted, de akár az is elegendő lehet, ha hajmosás után csak egy kis hajhabbal összeborzolod, és máris laza, bájos, nőies frizurát kapsz.

3/5 Örök klasszikus

A hosszabbra hagyott pixie rövid és kényelmes, mégis abszolút nőies viselet, ráadásul minden életkorban jól mutat.

Mivel a tincsek itt kicsit hosszabbak, így ezt a fazont ügyesen igazíthatod az arcformádhoz is, kiemelheted, amit ki szeretnél, és elrejtheted a kevésbé kedvelt részeket.

A frufru például alacsonyabbnak mutatja a homlokot, de hátra is csatolhatod, ha a szemeidet szeretnéd hangsúlyozni.

4/5 Játék a színekkel

Ha nem áll távol tőled a vagányabb, merészebb stílus, akkor rövid frizurádat egy extrémebb színválasztással is különlegesebbé teheted.

A világos, szőkés árnyalatok egyértelműen bájos, nőies választásnak bizonyulnak, itt azonban nem ér véget a színpaletta.

Egy merész, dögös piros árnyalat azonnal látványosabbá teszi az egyszerűbb fazont is, és huncutságot, játékosságot ad a megjelenésednek.

5/5 Rövid és elegáns

Íme a bizonyíték, hogy a rövid haj nem csak nőies lehet, de akár egy különleges alkalmon is megállja a helyét.

A fejtetőn hosszabbra hagyott, de még mindig egészen rövid tincseket egyszerűen besütheted, és a frizurád máris tökéletes akár egy nyári esküvőre is.

A füled mögötti tincseket, ha rövidebbek, persze nem kell besütni, elég egy kevés waxszal összekócolni őket.