5 hajfogadalom, amit be kell tartanod idén

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 hajfogadalom, amit be kell tartanod idén

Kép forrása: vpfashion.com, weheartit.com, bloglovin.com

Megfogadtad, hogy idén kevesebb sütit és több zöldséget eszel, és hetente háromszor eljársz majd edzeni? Ez mind üdvözölendő, de mi lenne, ha ezúttal a hajadat is bevennéd a fogadalmaid közé? Ha nem csak hosszú, hanem egészséges és csodás tincsekre is vágysz, akkor nem árt az alábbiakra fokozott figyelmet fordítanod ebben az évben!

„Rendszeresebben járok fodrászhoz” Kép forrása: camillestyles.com

Talán te is hanyagolod a fodrászod látogatását különböző okok miatt, pláne akkor, ha növeszted a hajadat. Pedig tényleg jót tesz a frizurádnak, ha rendszeresen frissítik a tincseidet! 

Egészséges, hosszú haj esetében ezt 3-6 havonta érdemes megtenni attól függően, milyen fazont vágattál magadnak, illetve mennyire hajlamosak a hajszálaid a kiszáradásra.

Rövid haj esetében már más a helyzet! A tévhitekkel ellentétben a rövid, félhosszú fazonok több odafigyelést igényelnek. 

Előfordulhat, hogy már havonta, de kéthavonta biztos igazítást kell kérned ahhoz, hogy mindig rendezett frizurával jelenhess meg.

„Tökéletesítem a hajápolási rutinom” Kép forrása: byrdie.co.uk

A hajápolási rutinnak a mindennapjaid részévé kell válnia, különben ne is számíts arra, hogy olyanok lesznek a tincseid, mint a reklámokban. De mit is takar ez pontosan?

Először is meg kell találnod azokat a professzionális termékeket, amik a hajmosás során elengedhetetlenek – ha tanácstalan vagy, nyugodtan kérdezd meg a fodrászodat! Rövid és hosszú haj esetében is fontos az extra hidratálás, amihez hetente egyszer vagy kétszer hajpakolást kell feltenned. Nem szabad megfeledkezned a hajvégápolókról, öblítést nem igényelő termékekről sem, hiszen ezek nem csupán a hidratálásban és a tincsek kibontásában segítenek, hanem azt is megakadályozzák, hogy a hajvégeid szétnyíljanak.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!