5 frizuratrend nyárra, amit azonnal ki akarsz majd próbálni

Zabolai Margit
Írta: ,

Mindig kérdés, hogy mit kezdjünk nyáron a hajunkkal, egyrészt, mert ha az ember már mossa, fésüli, növeszti, akkor érthető, ha szeretné divatosan is hordani, másrészt, mert a meleget nem könnyű így sem elviselni. Megmutatjuk, az idei forróságra mit ajánlanak a divatházak!

Trükkös fonatok Kép forrása: theyallhateus.com

A kicsit hippis, kicsit vintage jellegű hajfonatok divatosnak számítanak ezen a nyáron, ráadásul ha meleg van, kényelmesebb is lehet így hordani a hajadat, mint leengedve.

Nyugodtan játszadozz vele, idén akár az is belefér, hogy valójában nem is fonod, csak néhány hajgumival összefogod, a végét pedig laza félkontyba tekered.

Akkor is el tudod készíteni, ha nem bánsz egyébként ügyesen a tincsekkel, mert ennek a frizurának éppen az a lényege, hogy nem akar tökéletes lenni.

Mitikus fonatok Kép forrása: urbanoutfitters.com

Az ókori mitológia alakjait idéző feltűzések és fonatok szintén népszerűek lesznek idén, ideális viseletek akkor is, ha szereted leengedve hordani a hajadat, de mégsem szeretnéd, hogy a tincsek a legnagyobb melegben is az arcodba hulljanak.

Ha stílusban passzoló kiegészítőket is teszel a hajadba, akkor akár egy nyári esküvőn is megállja a helyét ez a frizura.