4 dolog, amit jobban megéri a fodrászkellékesnél beszerezned

Muzsik Edina
Írta: ,

Nagyon sok múlhat azon, hogy milyen termékekkel ápolod, formázod a hajad. Persze a drogériák kínálatában is találhatóak minőségi, márkás hajfestékek, hajápolók és kellékek, a professzionális termékekkel sokkal látványosabb és tartósabb hatást érhetsz el. Ezeket azonban csak fodrászkellékes boltokban tudod beszerezni, de hidd el, megéri az utánajárást, el is árulom, hogy miért!

Hajfestékek Kép forrása: haarskaperfolk.no

Bár a drogériákban széles választék áll a rendelkezésedre, a boltokban sajnos csak "mezei" hajfestékeket vásárolhatsz, kisebb kozmetikai kereskedésekben és a fodrászkellékeseknél azonban hozzájuthatsz a professzionális termékekhez is (pl. Kallos, Liszap, Silky, Londa, Schwarzkopf, L'Oréal, Wella).

További előny, hogy míg a drogériákban a dobozon található színek alapján kell megsaccolnod, vajon milyen árnyalatúvá fogja festeni az adott termék a hajad, addig a fodrászkellékesnél sokat tudnak segíteni a megfelelő szín kiválasztásában.

Utóbbi esetén színskála alapján tudod kiválasztani a számodra tökéletes árnyalatot, pont úgy, mint a fodrászodnál. (Persze az is sokat segít, ha már eleve kikéred az ő véleményét, mielőtt nekilátsz a vásárlásnak.)

Hajápolási termékek Kép forrása: dailymakeover.com

A professzionális hajápolási termékekből sokkal szélesebb a választék, mint a drogériákban kaphatóakból.

Persze minden a hajtípusodtól függ, de amiatt nem kell aggódnod, hogy valamilyen különleges problémára vagy igényre a fodrászkellékesnél ne tudnának neked gyógyírt ajánlani.

Amit ápolás gyanánt kifejezetten ajánlani tudok számodra, az egy 1 literes hajápoló krém, a Serical Latte.

Nagyon kedvező áron kapható, és a hajtípusodhoz igazíthatod, ugyanis jelenleg ötféle termék van forgalomban (normál hajra gyümölcssavas, törékeny, száraz hajra placentás, festett, szőkített hajra tejproteines, zsíros hajra carotás, göndör hajra keratinos).