Az idei ősz 5 legmenőbb frizurája - melyik fazont választod?

Pölz Kitti
Írta: ,
Az idei ősz 5 legmenőbb frizurája - melyik fazont választod?

Ha évszakváltás, akkor ruhatár-, életmód-, lakberendezés-és hajviseletváltás, ugye? Nők vagyunk, nem kell szégyellni, hogy imádjuk keresni az alkalmakat az újításra - ha te is így gondolkozol az őszről, nem árt tudnod, milyen fazont vágass, ha legközelebb a fodrásznál jársz, vagy milyen kiegészítőt keress, hogy a te hajad tükrözze a legnagyobb igényességet és legkifinomultabb stílust... Íme a 2018-as ősz legszebb és legnőiesebb hajtrendjei!

Ha hosszú a hajad, idén ősszel se rejtsd véka alá, inkább fond-tekerd-csavard és csinálj magadnak izgalmasabbnál izgalmasabb copfokat!

Mindegy, hogy egy fonatból vagy többől állítod össze a kész frizurádat, az összhatás romantikus, elegáns, kicsit laza és mégis extranőies lesz...

Tipp: már csak a hajad védelméért se használj hajgumit, ugyanis nagyon-nagyon töri a szálakat - inkább próbáld ki, hogy a saját tincseiddel tekered körbe a copfodat a még természetesebb összhatásért!

Így nemcsak egészségesek maradnak a hajvégeid, de még a megjelenésed is kifogástalan lesz.

Ha mindig is imádtad a gyönyörű és színes hajbavalókat, készülj, mert az idei őszt is szeretni fogod: újra hódítanak a hajpántok!

Persze nem ugyanúgy, mint pár éve a fesztiválokon - most nem a kiengedett hajadra kell ‘ráhúzni’, sokkal inkább a kontyodba kell valahogy –kicsit kócosan- belevariálnod...

Azért ez menni fog, ugye?

Tipp: ha bepánikolsz, mert elaludtál és semmi időd a hajadra, ez a legstílusosabb megoldás; csak egy kis szárazsampon, egy egyedi fejpánt, egy kis kócolás, konty és már indulhatsz is!

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell