A jégszőkétől a faszén feketéig - 2019-es nyári hajszín mustra

Serestyén Sára
Írta: ,
A jégszőkétől a faszén feketéig - 2019-es nyári hajszín mustra

Az ember lánya az évszakok váltakozásával valami megmagyarázhatatlan belső késztetést érez arra, hogy felfrissítse a hajszínét. Ilyenkor általában világosítunk, ami szinte soha nem megy ki a divatból. Idén rendkívül változatos a hajdivat: a jegestől a rezes árnyalatokon át a kávébarnáig minden fellelhető a palettán. Neked melyik a kedvenc színed?

Pirított kókusz

A pirított kókusz egyfajta napszítta hatást kelt, ahogy a sötétebb szőke árnyalatból jeges szőkére, szinte már fehérre vált. Ez a fiatalos, üde hajszín bárkinek jól áll – de mielőtt belevágsz, kérd ki a fodrászod véleményét is.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Azt viszont mindenképpen tudnod kell, hogy a szőkítés hosszú folyamat, és rengeteg ápolást, táplálást igényel, hogy megőrizd a hajad egészségét, ezért hetente legalább kétszer tegyél fel egy tápláló pakolást, és ne felejts el kondicionálót sem használni. Ha a természetesség híve vagy, akkor balzsam helyett argánolajjal is leápolhatod a száraz hajvégeidet – ez nem hagy olajos hatást, mert hamar beszívja a haj.

Rezes árnyalatok

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Nagyon széles skálán mozognak, szinte bárki megtalálhatja a bőrtónusához és szemszínéhez passzoló árnyalatot. Idén nyáron a következő színek hódítanak: rozé barna, rézvörös, sötét gyömbér, eperszőke. Mindig kérd ki a fodrászod véleményét mielőtt belevágsz a változtatásba, mert a vöröses árnyalatokat a legnehezebb korrigálni.

„Cold Brew” kávé barna

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A „Cold Brew” egy kávé fajtának a neve, amit hidegen kell elkészíteni, és sokkal lágyabb, kevésbé erős ízű kávé, mint a hagyományos. Ez a finom lágyság ihlette a frizuratrendeket is, hiszen a „Cold Brew” barna kevert, enyhén rezes árnyalata is pont olyan látványt nyújt, mint egy frissítő reggeli kávé.

Rose Gold

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Valószínűleg egy jó ideig még nem fog kimenni a divatból ez a fiatalos szín, ami rengeteg árnyalatának köszönhetően bármilyen bőrtónushoz igazítható. Ha kipróbálnád, de nem vagy biztos magadban, akkor elsőre világosítsd csak a hajvégeidet - barna hajhoz például remekül illik a pinkes változata, szőkéhez pedig a barackosabb, púderes árnyalatok passzolnak.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv