Ez lesz 2019 legtrendibb frizurája: mi máris beleszerettünk

Zabolai Margit
Írta: ,
Ez lesz 2019 legtrendibb frizurája: mi máris beleszerettünk

A bob frizura tovább járja hódító körútját, és ezúttal merészebb, mint valaha: a hosszabb lob és a kicsit punkosabb stílusú pixie után, amelyek szintén ebből a fazonból merítkeztek, 2019-ben visszatér az eredeti, klasszikus francia bob fazonja, mi pedig nem is tagadjuk, mennyire örülünk neki, hiszen sokféleképpen hordható, és remekül variálható, igazán bűbájos fazon ez.

Az első bob frizurát egy francia fodrász, Antoine de Paris vágta egy vendégének még 1909-ben, és ezt a fazont sokan azóta is a párizsi nők sikkes, nőies, törékeny, mégis nagyon erős és magabiztos stílusával kötik össze.

A hátul egészen rövidre vágott és oldalt is csak éppen a fület takaró fazonhoz eredetileg rövid frufru jár, de azóta sok különféle változat alakult már ki ebből a frizurából.

Egy ennyire rövid hajat nem tart sokáig besütni vagy beszárítani, és ha jól is van levágva, akkor szinte magától lesz texturált a frizura.

Ha a fodrász rétegesen vágja a hajadat, akkor nem fog lelapulni, és még a kevés, vékony szálú hajból is játékos, erőteljes, dús hatást keltő fazont lehet kihozni, a frufru pedig még tömöttebbnek mutatja a frizurádat.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!