2019 a megújulás éve lesz - hódító fazonok és színek a frizurák világában

Szabó Erzsébet
Írta: ,
2019 a megújulás éve lesz - hódító fazonok és színek a frizurák világában

A frizuratrendekre különösen igaz, hogy ésszel és jó ízléssel kell követni őket, hiszen nem mindenkinek áll jól az, ami aktuálisan népszerű. Azonban a 2019-es szezonban úgy tűnik, nem igazán kell aggódnunk emiatt: javarészt olyan színek és fazonok kerültek az érdeklődés középpontjába, amik mindenkinek jól állnak.

Hosszú vagy rövid? Legjobb az arany középút!

A frizuratrendeket illetően mindig kulcskérdés, hogy éppen melyik hosszúság számít divatosnak. Nos, jó hírünk van: idén még mindig népszerű a hosszú haj, tehát nem kell a fodrászodhoz rohannod, ha szeretnél trendi lenni. Függetlenül attól, hogy egyenes, hullámos, vagy éppen göndör a hajad, a hangsúly még mindig a természetességen van – ha az összkép ezt sugallja, akkor egész bátran megtarthatod a hosszú tincseidet is.

2019 a megújulás éve lesz - hódító fazonok és színek a frizurák világábanKépek forrása: 1 / 2 

De azért nem jut kizárólagos szerep a hosszú szálaknak! Ugyan a kifejezetten rövid fazonok még mindig nem számítanak általánosnak, a lob ismét reneszánszát éli. A lob lényegében a bubi frizura egy kicsit hosszabb változata, ami vállig, vagy nagyon picivel a váll alá ér. Az idei divatot tekintve egyformán népszerű az egyenes, határozott vágású lob, és a kicsit keszekusza, hullámos változat is.

2019 a megújulás éve lesz - hódító fazonok és színek a frizurák világábanKépek forrása: 1 / 2 / 3

Bár elsőre nem tűnik túlságosan sokoldalúnak ez a fazon, éppen az ellentettje igaz róla. Nagy előnye, hogy pont olyan hosszú, hogy a tincseket még össze lehessen fogni, azonban kellően rövid ahhoz, hogy gyorsan összedobhasd a frizurádat. Ezt a hosszt a többség könnyedén ki tudja vasalni vagy be tudja sütni, ráadásul a lob mindenkinek jól áll: működik oldalválasztékkal, frufruval is.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!