Klasszikusok egy kis csavarral – 2019-es alkalmi frizura-trendek

Serestyén Sára
Írta: , Frissítve:
Klasszikusok egy kis csavarral – 2019-es alkalmi frizura-trendek

Elegáns konty és hullámosra besütött haj – ezekkel az alkalmi frizurákkal már évtizedek óta nem lehet mellélőni. Az idei trendben is ezek képezik az alapot, de azért kaptak egy kis csavart. Nyakunkon az esküvőszezon, így érdemes naprakésznek lenni az alkalmi frizuratrendet illetően!

Oldalra tűzve

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ez az örök klasszikus frizura az 1940-es éveket idézi, és úgy tűnik, időről időre mindig divatba jön. A legutóbbi Golden Globe díjátadón szinte minden második hírességnek hasonlóan volt elkészítve a frizurája. Ráadásul jó hír a rövidebb hajúak számára, hogy long bobbal is jól mutat! Nem ritka egyébként az sem, hogy a nagy hullámok helyett szögegyenes hajjal viselik. De ha igazán trendi akarsz lenni, akkor mindenképpen hullámosítsd és spékeld meg a frizurádat egy köves vagy gyöngyös csattal is.

Laza kontyok

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A barokkos stílusú, órákig sütögetett és gondosan feltűzött kontyok ideje lejárt – helyette a látszólag pillanatok alatt elkészülő, laza kontyok hódítanak. Tipikus esküvői klasszikus ez a bohém viselet, de idén a virágkoszorú helyett laza fonatokkal, csavart tincsekkel és csillogó csatokkal dobd fel a frizurádat. A szezon nagy visszatérője gyerekkorunk kedvence, a bársony hajráf, ami remek kiegészítője lehet a kontyodnak. Ha nem vagy hajráfos típus, akkor válassz valamilyen csillogó, növényi ornamentikás tiarát – csak ügyelj rá, hogy nehogy lepipáld a menyasszonyt frizuraválasztás tekintetében!

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell