Az idei ősz 5 legmenőbb frizurája - te melyik fazont választod?

Pölz Kitti
Írta: ,
Az idei ősz 5 legmenőbb frizurája - te melyik fazont választod?

Ha évszakváltás, akkor ruhatár-, életmód-, lakberendezés-és hajviseletváltás, ugye? Nők vagyunk, nem kell szégyellni, hogy imádjuk keresni az alkalmakat az újításra - ha te is így gondolkozol az őszről, nem árt tudnod, milyen fazont vágass, ha legközelebb a fodrásznál jársz, vagy milyen kiegészítőt keress, hogy a te hajad tükrözze a legnagyobb igényességet és legkifinomultabb stílust... Íme a 2018-as ősz legszebb és legnőiesebb hajtrendjei!

Nem véletlen, hogy egyre több híresség választja ezt a fazont: nem mondhatni, hogy egy túlcifrázott frizura, mégis elegáns és igényes is egyben – ha emellett a stílus mellett döntesz, azért azt is vedd figyelembe, hogy valószínűleg sokat kell majd egyenesítened a hajad, hogy elérd ezt a kinézetet...

Ja, és egy kis fésűt is mindig tartanod kell magadnál!

Viszont kényelmes, hiszen fül mögé tűrve néz ki a legjobban!

Tipp: ha ilyen hajat vágatsz, hordd garbóval és egy óriási fülbevalóval - ez az igazán edgy megjelenés egyedi receptje!

Ha hosszú a hajad, idén ősszel se rejtsd véka alá, inkább fond-tekerd-csavard és csinálj magadnak izgalmasabbnál izgalmasabb copfokat!

Mindegy, hogy egy fonatból vagy többől állítod össze a kész frizurádat, az összhatás romantikus, elegáns, kicsit laza és mégis extranőies lesz...

Tipp: már csak a hajad védelméért se használj hajgumit, ugyanis nagyon-nagyon töri a szálakat - inkább próbáld ki, hogy a saját tincseiddel tekered körbe a copfodat a még természetesebb összhatásért!

Így nemcsak egészségesek maradnak a hajvégeid, de még a megjelenésed is kifogástalan lesz.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!