Megújulásra vágysz? Válassz 2018 legszebb hajszínei közül!

Szirák Viki
Írta: ,

Ahogy kezdünk kilábalni a téli évszakból, úgy várjuk egyre jobban a tavaszt, és a megújulást, ami a jó idővel együtt érkezik. Ilyenkor pedig rengeteg nő érzi azt, hogy eljött az ideje a változtatásnak, és megjön a kedvük egy új frizura kipróbálásához. Ha te is épp azon gondolkodsz, hogy befestenéd a hajad, segítünk, hogy a legmenőbb árnyalatok közül választhass.

Néhány éve még mindenki az ombre után vágyakozott, aztán szinte feltűnés nélkül kiment a divatból. Noha még ma is sok lányt láthatsz barnából szőkére váltó tincsekkel, egyre többen döntenek más trendek mellett.

Ez persze nem jelenti azt, hogy mostantól végleg búcsút kell inteni az ombrének. Dehogy!

Mindössze arról van szó, hogy 2018-ban a képen látható módon az "észrevétlen" ombre lesz a divat; amikor mindössze csak egy-két árnyalatnyi a különbség a hajtövek és a végek között.

Az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak a feltűnőbb árnyalatok, így ha te már nem elégszel meg a barna és szőke variációival, az ibolyaszín a legjobb választás számodra.

Ennél ugyanis nincs szükség arra, hogy a sötét tincseidet kiszőkítsék, így egyszerűbb a váltás, és simán bevállalhatod, ha eddig a hajkárosodás tartott vissza az élénk színektől.