2015-ös őszi hajtrendek: Merész színek és bohém elegancia

Muzsik Edina
Írta: ,

A idei őszi frizuratrendeket a merészség és a bohém elegancia jellemzi. A divatot diktáló fodrászok olyan formákat és festési technikákat álmodtak meg, amelyek nem csak vonzzák a tekinteteket, de azonnal stílusosabbá is teszik a viselőjüket. A legjobban mégis azt szeretem bennük, hogy különcségük ellenére a hétköznapokon is abszolút viselhetők!

Schwarzkopf Essential Looks Kép forrása: Schwarzkopf

A Schwarzkopf Essential Looks 2015-ös kollekcióját három különleges irányvonal határozza meg: a Silver Glory, a Layered Chic és a Heritage Blend.

A fodrászok ezúttal nem csak a fiatal és bohém generációkra gondoltak, kollekciójukban felbukkan az idősebb korosztály divatja – mégpedig ezúttal valóban kiemelendő formában.

Úgy tűnik, végre nem lesz muszáj elrejteni az ősz hajszálakat, sőt kifejezetten előnyös festést és formát adhatsz a frizurádnak akkor is, ha már nem ragyog minden hajszálad a megszokott színekben.

Persze az ősz tincsek a fiataloknak is inspirációkat nyújthatnak, akárcsak az izgalmas, titokzatos barnák és a különleges, romantikus szőkék.

Silver Glory Kép forrása: Schwarzkopf

Az említett Silver Glory stílushoz Schwarzkopf olyan árnyalatokat fejlesztett ki, amik hangsúlyozzák, és üdítővé varázsolják az igazán természetes ősz hajszínt.

Ahhoz, hogy az ezüstös hajszálaidat ne kelljen mindenáron elrejtened, érdemes konzultálnod a fodrászoddal, hiszen a megfelelő árnyalat valóban az előnyös, kortalan oldaladat tudja megmutatni.

Ezekkel a festékekkel garantáltan nem lesz unalmas a frizurád, éppen ellenkezőleg: stílusos dámaként hívhatod fel magadra a figyelmet.

Ami pedig az irányvonalhoz passzoló frizurákat illeti, ennél a trendnél egyaránt hódít a bubi, a hosszú haj, de még a merész modern, egészen rövid frizura is.