10 trendi hajszín télre

Írta: ,

Ha a hideg hónapokra szeretnél kicsit változtatni megjelenéseden, érdemes kipróbálnod egy új hajszínt. A következő divatos hajszínek reméljük ihletet adnak téli megújulásodhoz!

Tüzes barna

1/10 Tüzes barna

Ebben a hajszínben az a csodálatos, hogy benne van a vörös tüzessége és a barna kifinomultsága is. Feldobhatod vékony szőke tincsekkel, melyek fényt adnak a hajnak.

Sötétbarna

2/10 Sötétbarna

Télen hajlamosak vagyunk visszasötétülni hajszínben is. Ha barna vagy kék szemed van, ideális választás számodra ez a sötétbarna hajszín. 

Rézszőke

3/10 Rézszőke

Meleg, vadóc hajszín. Jól mutat, ha világos rózsaszínes bőröd van. A karácsonyi arany fények mellett ragyogóan fogsz "festeni" benne!

Mézbarna

4/10 Mézbarna

Egy kifinomult, természetes árnyalat. Világos méz árnyalata miatt sokan sötétszőke hajszínnek is vélik.

Barátságos, meleg stílust kölcsönöz viselőjének.

Természetes fekete

5/10 Természetes fekete

Az egyik leghálásabb hajszín, teljesen természetes hatásának és jó színmegőrzésének köszönhetően (a sötét hajszínek egyébként hosszabb ideig képesek megőrizni színűket, mint a világosak).

Meleg kávébarna

6/10 Meleg kávébarna

Egy igazi barátságos, meleg hajszínárnyalat, a legtöbb szem- és bőrszínhez jól illik. A hideg hónapokban kifejezetten stílusos, a rozsdás falevelekre és földszínre emlékeztet.

Textúrált világos szőke

7/10 Textúrált világos szőke

Egy ilyen szexi világosszőke hajat feldobhatsz vékony barna tincsekkel, amelyekkel mélységet adhatsz frizurádnak. Ha túl világos az arcbőröd, a hajtöveket festesd sötétbarna árnyalatúra.

Mogyoróbarna

8/10 Mogyoróbarna

Kifinomult hajszín, viselőjét barátságosabbá, melegebbé teszi. Azok számára a legelőnyösebb, akiknek zöld vagy barna szemük van.

Platina szőke

9/10 Platina szőke

Persze nem maradhat el az örök klasszikus, a majdnem fehér, fagyos platinaszőke árnyalat sem. Ne válaszd ezt a hajszínt, ha túl fehér az arcbőröd. A platinaszőke haj jól illik a télen közkedvelt sötét ruhadarabokhoz.

Fahéj barna

10/10 Fahéj barna

A vöröses árnyalatú meleg barna hajszín kifinomulttá teszi megjelenésedet. Minden szemszínhez jól talál, a sárgás árnyalatú túlbarnult arcbőrhöz azonban nem illik.