Gyakori hibák, amiket szingliként elkövethetsz - ezekkel tartod távol a pasikat magadtól

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sok-sok apró hiba lehet, amikkel távol tartod magadtól a férfiakat, de az alábbiak meglehetősen sűrűn előfordulnak. Jó, ha odafigyelsz rájuk, mert valóban mindenkit zavarhatnak – és hosszútávon az életminőségedre is befolyással lehetnek.

Nem vagyunk egyformák, nem ugyanolyan az életvitelünk se, de az biztos, hogy minél többet vagy egyedülálló, annál kevésbé lesz igényed egy párkapcsolatra. Furcsa ellentét, hiszen azt gondolná az ember, hogy idővel egyre inkább szeretnénk magunk mellé valakit, de ennek éppen a fordítottja igaz.

Sőt, már az is bizonyított tény, hogy ugyanez áll a szexre is: minél ritkábban csinálod, annál kevésbé fogod kívánni.

De a lényeg, hogy ha tökéletesen kialakítod a saját kis életedet a saját kis rutinjaiddal, akkor azok idővel megszokásokká válnak, amikből nem akarsz majd engedni. Ez érthető, ugyanakkor minden kapcsolat halála az alkalmazkodó készség hiánya.

Szóval, ha elsőre nem túl kecsegtető viszonyokról van szó, akkor is jól teszed, ha nem mondasz folyton nemet.

 

Folyton ugyanazokat a köröket futod Kép forrása: dmbaker/depositphotos.com

Reggel mindig ugyanazzal a villamossal mész dolgozni, ugyanarra a munkahelyre jársz évek óta, és nagyritkán – ha egyáltalán – elmész szórakozni, akkor is mindig ugyanoda érkezel. Magadra ismertél?

Akkor van egy rossz hírünk: ezzel erősen csökkented az esélyét annak, hogy rátalálsz a nagy Ő-re.

Persze a magyarázat egyszerű, hiszen ha mindig ugyanazokkal az emberekkel veszed magadat körül, akkor egyáltalán nem valószínű, hogy egyikőjük hirtelen potenciális partnerré lép elő. Persze nem lehetetlen, de azért valóban kicsi rá az esély.

Ezzel szemben, ha nem mondasz nemet a programokra, kikapcsolódási lehetőségekre, akkor könnyen új ismerősökre tehetsz szert.

Nem biztos, hogy a jövendőbelidet is megtalálod személyükben, de legalább jól szórakoztál, és nem otthon ültél.