With Love From Kat – Egy divatblog, amit érdemes figyelni

Írta: ,

Bár a Style&Blog bloggerinái az abszolút kedvenceink, azért rajtuk kívül is van pár divatguru, akiket imádunk figyelni a neten. Köztük van a bájos Kat is, aki kifinomult, visszafogott, mégis rendkívül vonzó outfitjeivel többszázezer rajongót szerzett már magának. Lássunk néhány csodás, szezonális inspirációt tőle!

Téli pasztell Kép forrása: withlovefromkat.com

1/5 Téli pasztell

Ritka, hogy Kat szettjei között színes ruhákat találsz, ugyanis mindennél jobban imádja a feketét, a szürkét, a barnát és a fehéret – ráadásul úgy variálja őket, hogy egy outfitje sem tűnik unalmasnak.

Leginkább mintákkal és különleges kiegészítőkkel, cipőkkel szokta feldobni a megjelenését, így ez a pasztell összeállítás mindenképpen különleges tőle. 

A rózsaszín központi szerepe a téli színvilágban különösen megkapó, így téged is arra biztatunk, hogy ha az időjárás engedi (nincs latyak vagy eső) bátran próbáld ki!

 

Természetes színek Kép forrása: withlovefromkat.com

2/5 Természetes színek

Ennél az összeállításnál Kat már az emlegetett alapszínekre koncentrál, mégis kitűnik a tömegből. És ezt nem csak a hosszú, tevebarna kabátjának köszönheti!

A kényelmes, sötétebb farmer kiváló alakformáló, karcsúsító és a legkevésbé sem feltűnő. A fehér, kötött pulóver nem csupán meleg (és így tökéletes választás télre), hanem a felsőtestre, az arc közelébe tereli a figyelmet. A kabát, ahogy van, tökéletes, de ha még tovább karcsúsítanál a látványon, egy övvel is feldobhatod.

Természetesen nálunk hidegebbek a telek, így a tűsarkú nem mindig bizonyul ideális választásnak, de ezt a szettet bármilyen csizmávalzárt tömbsarkúval is viselheted.

Bájosan sportos Kép forrása: withlovefromkat.com

3/5 Bájosan sportos

El kell ismerni, hogy Katnek minden stílus is jól áll! Ez a rendkívül kényelmes szett tökéletes az otthoni karácsonyozáshoz, de akkor is, ha rokonokhoz ugrasz el, vagy vásárba igyekszel (persze utóbbi esetén jobban jársz, ha egy kabátot is felkapsz).

És hogy mi kell hozzá? Egy kényelmes skinny, vagy éppen vastagabb cicanadrág, na és egy olyan pulóver, ami a feneked alá ér. A kockás sál tökéletesen passzol a felsőhöz, mégis annyi színt visz az öltözékbe, amennyi kell – máris nem unalmas a fekete és a szürke kettőse! A csizma pedig észrevétlenül gondoskodik egy kis extra nőiességről.

Észbontóan szexi Kép forrása: withlovefromkat.com

4/5 Észbontóan szexi

Kat egészen szexi ebben az összeállításban, pedig maximálisan szolid maradt, és sehol sem mutat magából többet a kelleténél.

Az összhatáson hatalmasat dob a térd fölé érő és a szetthez képest világos csizma, valamit a nyak körüli részen körbefutó szőrme, ami egy egészen leheletnyi, különleges csillogást visz Kat megjelenésébe.

A feszes nadrághoz egy laza felső dukál – ez az öltözködési praktika karácsonykor különösen jól jön, hiszen ha az óvintézkedéseid ellenére felszaladt rád egy-két kiló, akkor azt pillanatok alatt elrejtheted.

Havas vasárnap

5/5 Havas vasárnap

Kat ennél az összeállításnál is egy skinny farmert választott alapul, és ezzel máris belevont egy kis visszafogott színt a megjelenésébe. Igaz, a farmerhez minden jól megy, de ezúttal inkább a világosabb ruhák mellett voksolt, így esett a választása a krémszínű kötött pulóverre, és a szürkés kabátra – persze egy kis szőrme ennél a téli szettnél sem hiányozhat.

A félig sportosfélig nőies kabát univerzálisan használható, tehát ha időként te is szívesen kalandozol a két alapstílus között, érdemes beszerezned egy hasonló darabot. Az élénkbarna bokacsizma tömbsarkakkal hatalmasat dob a szetten, ráadásul rendkívül divatos is!