With Love From Kat – Egy divatblog, amit érdemes figyelni

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Bár a Style&Blog bloggerinái az abszolút kedvenceink, azért rajtuk kívül is van pár divatguru, akiket imádunk figyelni a neten. Köztük van a bájos Kat is, aki kifinomult, visszafogott, mégis rendkívül vonzó outfitjeivel többszázezer rajongót szerzett már magának. Lássunk néhány csodás, szezonális inspirációt tőle!

Téli pasztell Kép forrása: withlovefromkat.com

Ritka, hogy Kat szettjei között színes ruhákat találsz, ugyanis mindennél jobban imádja a feketét, a szürkét, a barnát és a fehéret – ráadásul úgy variálja őket, hogy egy outfitje sem tűnik unalmasnak.

Leginkább mintákkal és különleges kiegészítőkkel, cipőkkel szokta feldobni a megjelenését, így ez a pasztell összeállítás mindenképpen különleges tőle. 

A rózsaszín központi szerepe a téli színvilágban különösen megkapó, így téged is arra biztatunk, hogy ha az időjárás engedi (nincs latyak vagy eső) bátran próbáld ki!

 

Természetes színek Kép forrása: withlovefromkat.com

Ennél az összeállításnál Kat már az emlegetett alapszínekre koncentrál, mégis kitűnik a tömegből. És ezt nem csak a hosszú, tevebarna kabátjának köszönheti!

A kényelmes, sötétebb farmer kiváló alakformáló, karcsúsító és a legkevésbé sem feltűnő. A fehér, kötött pulóver nem csupán meleg (és így tökéletes választás télre), hanem a felsőtestre, az arc közelébe tereli a figyelmet. A kabát, ahogy van, tökéletes, de ha még tovább karcsúsítanál a látványon, egy övvel is feldobhatod.

Természetesen nálunk hidegebbek a telek, így a tűsarkú nem mindig bizonyul ideális választásnak, de ezt a szettet bármilyen csizmávalzárt tömbsarkúval is viselheted.